Noen kurs er forbeholdt medlemmer i Finansforbundet. Du kan logge inn ved å klikke her.

Medlemskveld med foredrag i Egersund

27
sep


Vi inviterer til medlemskveld på Grand hotell i Egersund. Kvelden starter kl 17.00 med foredrag av inspirator Trond Ullenes og deretter blir det middag.

Sprudlende arbeidsglede gir fantastiske resultater.

Topp prestasjoner krever topp-entusiasme. I dette foredraget lærer du teknikker for hvordan du kan skape sprudlende arbeidsglede og øke resultater hos deg selv og andre.

  • Hvorfor sprudlende arbeidsglede gir så gode resultater
  • Hvordan dine tanker og følelser påvirker deg selv og andre
  • Slik henter du fram glede når som helst

Deltakerne får konkrete tips og metoder for å skape arbeidsglede

Etter foredraget ca kl 19.00 inviterer vi til middag og et glass drikke i Eigra. Her kan du velge mellom kjøtt eller fisk. HUSK å krysse av når du melder deg på!

Hele denne kvelden med foredrag og middag får du for kun kr 200,- som er egenandel, resten dekkes av Finansforbundets lokale medlemsfond 

Trond Ullenes er inspirator, coach, mental trener, kurs- og foredragsholder med 15 års erfaring. Han er spesialist på mellom-menneskelig arbeidsmiljø, samarbeid og kommunikasjon i personal- og ledergrupper. Han kan vise til svært gode resultater med utviklingsprosesser i en rekke ulike virksomheter.

Trond har bakgrunn som leder, tillitsvalgt og verneombud både fra privat og offentlig virksomhet, og kjenner næringslivet særdeles godt. Han har omfattende utdanning som coach fra Norge og Storbritannia, og har reist rundt i verden og lært fra de mest anerkjente psykologer, motivatorer og coacher internasjonalt.

Inspirasjon, motivasjon, empatisk og tydelig kommunikasjon, bygging av suksess-kultur, omstillingsevne, personlig handlekraft og lagspill er nøkkel-kompetanse. Trond har solid erfaring med å snu frustrasjoner og skape ny entusiasme hos enkeltpersoner og i prestasjons- og arbeidsgrupper, samt som mekler og rådgiver i personalkonflikter.

Trond er forfatter av boken Bli en inspirator (Commentum 2016)

Kursinfo
Sted:
Grand Hotell - EGERSUND
Dato:
Fra:27.09.2019 kl.17.00
Kurstittel:
Medlemskveld med foredrag i Egersund
Kursavgift:
Medlem: 200,00
---
Kontakt:
Mai Brit Staurland Strøm
mbs@finansforbundet.no
90690365
Påmeldingsfrist er utløpt