Dette kurset er fullbooket, men du vil bli satt på venteliste ved påmelding.
Noen kurs er forbeholdt medlemmer i Finansforbundet. Du kan logge inn ved å klikke her.

Sissels jul

9
des


Du får nå tilbud om en billett til Sissels Jul i Maihaugsalen på Lillehammer.  Bli med og kom i julestemning.

Ingen jul uten Sissel!

«Få norske artister er så sterkt forbundet med julen som Sissel Kyrkjebø. Men selv om hun tar vare på de gamle tradisjonene, har hun samtidig en egen evne til å fornye seg» Einar Engelstad, Bergens Tidende – Sissels jul 2017

I tillegg til den fantastiske stemmen har Sissel den unike sceneutstrålingen som gjør at du som tilhører føler hun synger direkte til deg, og bare deg. Denne kombinasjonen av stemmeprakt og formidlerevne har gjort Sissel til en svært ettertraktet artist over store deler av verden, og ikke minst en artist mange andre artister ønsker å samarbeide med; Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel, José Carreras for å nevne noen.

Sissel har med seg sitt fantastiske band, og konserten inneholder alt fra klassiske julesanger til soul- og gospelperler, sanger som virkelig får julestemningen til å senke seg over publikum!

 

Dato: 9. desember 2019, kl. 18.00.  Varighet: 90 min.

Sted: Maihaugsalen, Lillehammer


Tilbudet er en billett for deg som medlem.  Egenandel kr 200,-.  Du vil få tilsendt faktura på mail, når den er betalt mottar du din billett.  Det er begrenset med billetter så her må du være rask.

Kursinfo
Sted:
Maihaugen - LILLEHAMMER
Dato:
Fra:09.12.2019 kl.18.00
Kurstittel:
Sissels jul
Kursavgift:
Medlem: 200,00
---
Kontakt:
Hanne Alfstad Torsvik
hanne.torsvik@finansforbundet.no
48121915