Noen kurs er forbeholdt medlemmer i Finansforbundet. Du kan logge inn ved å klikke her.

Foredrag og forestillingen Cabaret på Rogaland Teater

6
mar


Vi møtes i kjellerteateret til litt mat, drikke og foredrag av Glenn Andre Kaada som er ny teatersjef. Når det er tid for kveldens forestilling Cabaret på hovedscenen går vi opp og finner våre plasser. Det tøylesløse Berlin anno 1930 - datidens «sex and drugs and rockn´roll» - og de mørke politiske krefters ankomst har vist seg å være en god match siden musikalen Cabaret så dagens lys på 1960-tallet. Sammen med et stort ensemble skal regissør Martin Lyngbo i vinter gjenskape denne frodige/livsbejaende historien om en by som taper sin uskyld. 

Den amerikanske forfatteren Cliff Bradshaw ankommer et kontrastfylt Berlin på 1930-tallet. Han blir dratt inn i byens heftige natteliv der han møter og forelsker seg i kabaretsangerinnen Sally Bowles fra den dekadente nattklubben Kit Kat Club.
Sydende liv, lyst, latter og begjær danner bakgrunnen for en lidenskapelig kjærlighetshistorie i skyggen av fascisme og jødehat. Nazistenes fremmarsj og ferden mot undergang kaster dog sin mørke skygge over kjærligheten og vi blir vitne til den gradvise overgangen fra lystig sensualisme til en langt mer bastant takt. Men på Kit Kat Club skal det fortsatt festes i en tid preget av fandenivoldskhet og forsert lykke!

Det lønner seg å være medlem! Hele denne kvelden får du for kun kr 200,- i egenandel, resten dekkes av Finansforbundet. Vi har satt av noen billetter om du ønsker å ta med ledsager (kr 450,-)

 

Kursinfo
Sted:
Rogaland Teater - STAVANGER
Dato:
Fra:06.03.2019 kl.18.30
Kurstittel:
Foredrag og forestillingen Cabaret på Rogaland Teater
Kursavgift:
Medlem: 200,00
---
Kontakt:
Mai Brit Staurland Strøm
mbs@finansforbundet.no
90690365
Påmeldingsfrist er utløpt