Noen kurs er forbeholdt medlemmer i Finansforbundet. Du kan logge inn ved å klikke her.

Medlemstur og årsmøte for avdeling Telemark

22
mar


Avdeling Telemark avholder sitt årsmøte som en del av medlemsturen til Strømstad fredag 22. mars - lørdag 23. mars. Vi byr på fergetur med middag, overnatting i dobbeltrom på Scandic Laholmen Hotel, årsmøte og foredrag.

Avreise med buss fra Bø, Ulefoss, Skien og Porsgrunn samt egen transport fra Rjukan til Sandefjord 
hvor vi går ombord i fergen til Strømstad kl. 17.00

Middag og hyggelig samvær ombord. Ved ankomst Strømstad blir det innsjekking på Scandic Laholmen Hotel i dobbeltrom. Resten av kvelden er til fri disposisjon, men vi samles på hotellet til felles hygge.

Påmelding: Det er viktig at du i kommentarfeltet skriver navn på hvem du vil dele rom med og hvor du vil bli med bussen. Vi har noen enkeltrom for de som ønsker dette mot å betale kr 500,- 

Årsmøte avholdes lørdag 23. mars kl. 0930
Dagsorden, årsberetning og sakspapirer til årsmøtet vil de som skal delta få tilsendt senest to uker før møtet. Øvrige som ønsker dette tilsendt kan ta kontakt med leder i avdelingen.

Forslag som ønskes behandlet på årsmøtet må sendes til leder Ellen Kristine Enger innen 20. februar 2019 

Lørdag etter årsmøtet inviterer vi til felles foredrag for medlemmene i Østfold, Buskerud og Telemark

Foredragsholder Samuel Massie har mange møtt tidligere. Denne gangen er det Samuel og bestefaren (Arne Ulvolden) som vil fortelle om sitt vennskap, drømmer og reiser. Bestefar ble bestekompisen til Samuel, hans drømmer ble utgangspunktet for deres videre forhold og Samuel bestemte seg for å oppfylle drømmene til bestefaren. Sammen har de dratt jorda rundt og det ble det en fantastisk flott tv-serie av.

Les gjerne mer om Samuel og bestefar her 


Hjemreise med ferge fra Strømstad 23. mars kl 13.30

BLIR DU MED? 
Bindende påmelding, ved avmelding etter 7. mars påløper det et avmeldingsgebyr på kr 500,- 


FRIST FOR PÅMELDING: 20. februar 2019

Myndighetene har vedtatt endringer i beskatning av goder opptjent i arbeidsforhold med virkning fra 1.1.2019. Derfor har vi besluttet at det ikke er anledning til å benytte bonus opptjent på reiser/opphold betalt av Finansforbundet til private formål. Opptjente poeng kan benyttes til oppgradering eller kjøp av ny reise/opphold i vår regi. Om man kommer i en situasjon hvor en likevel benytter disse fordelene privat, må den enkelte melde fra om dette til Finansforbundets sekretariat.

 

 

 

Kursinfo
Sted:
Scandic Laholmen Hotell Strømstad -
Dato:
Fra:22.03.2019
Til:23.03.2019
Kurstittel:
Medlemstur og årsmøte for avdeling Telemark
Kursavgift:
Medlem: 0,00
---
Kontakt:
Mai Brit Staurland Strøm
mbs@finansforbundet.no
90690365
Påmeldingsfrist er utløpt