Noen kurs er forbeholdt medlemmer i Finansforbundet. Du kan logge inn ved å klikke her.

Foredrag av Cecilie Skog

15
okt


15. oktober 2019 inviterer Finansforbundet, NITO og Tekna til Cecilie skog sitt foredrag Cecilies verden. Dette er foredraget du ikke bør gå glipp av og du kan glede deg til sytti minutter med strabasiøst eventyr gjennom storslått natur. Essensen i foredraget er ikke det harde slitet eller prestasjonene i seg selv, men den enorme gleden over å kunne realisere sine største og innerste drømmer.

Det lønner seg å være medlem! Foredraget er gratis for deg og du kan ta med deg ledsager/gjest som kun betaler kr 250,- (faktura for betaling sendes)

Når man ser Cecilie Skog er det fort gjort å bli så blendet av hennes sjarmerende vesen at man glemmer at denne kvinnen faktisk innehar flere verdensrekorder. Hun er nemlig den første kvinnen i verden til å nå det høyeste fjellet på hvert av de syv kontinentene og i tillegg har hun besteget «de tre polene” Mount Everest, Nordpolen og Sydpolen. Den tredje rekorden er for flest gullmedaljer i “NM i krøller” (neida). Det er med andre ord en ekstraordinær person vi har med å gjøre her.

Du kan glede deg til et fantastisk foredrag 

 

 

Kursinfo
Sted:
Universitetet i Stavanger - Elise Jensens hus - STAVANGER
Dato:
Fra:15.10.2019 kl.18.00 - 19.30
Kurstittel:
Foredrag av Cecilie Skog
Kursavgift:
Medlem: 0,00
---
Kontakt:
Mai Brit Staurland Strøm
mbs@finansforbundet.no
90690365