Noen kurs er forbeholdt medlemmer i Finansforbundet. Du kan logge inn ved å klikke her.

AVLYST - Ny i lederrollen

18
mar


Bli en bedre leder!

Som ny leder med personalansvar i finansnæringen står du overfor mange utfordringer. Stå sterkere rustet med Finansforbundets kurs i ledelsesutvikling.

Finansforbundet er opptatt av deg som ønsker å lykkes som leder. Du vil møte utfordringer som kan være vanskelig å håndtere, og noen av dem kan være vanskelig å snakke med andre om. Derfor tilbyr vi nye ledere dette modulbaserte programmet for ledelsesutvikling.

Over fem samlinger vil du bli fulgt tett av våre to fremste karrierecoacher (se nedenfor), og møte aktuelle og dyktige forelesere. Du vil gjennomgå en typeanalyse (JTI) som vil være grunnlag for personlig utvikling. I tillegg vil tema for samlingene vil være innføring i ledelse generelt og endringsledelse spesielt. Du vil lære mer om relevant lov- og avtaleverk samt kommunikasjon. Vi vil også ta tak i den vanskelige samtalen og gå inn i stressmestring.

Målgruppe: Kursene er spesiallaget for deg som er ny leder og har personalansvar. 

Kursdatoer:

  • 18. mars
  • 21. og 22. april
  • 27. mai
  • 11. juni

Kursene har en egenandel på kr 2100,- Reisekostnader dekkes ikke.

Bindende påmeling.

Påmeldingsfrist 26. februar

CV sendes til tui@finansforbundet.no

Tilbakemeldinger fra tidlgiere kurs:

"Et kurs så nær perfeksjon som det er mulig å komme. Jeg er svært imponert, og har fått utrolig stor nytte av kurset. Ønsker meg enda flere slike kurs!"

"Veldig fornøyd på alle måter!! De hadde fokus på de viktigste tingene også vinklet de det på en spennende og delaktig måte:-) Tusen takk:-)"

"Veldig bra gjennomført kurs. Verktøy som ble presentert er nyttige og har gitt effekt i min avdeling."

Coachene

Christian Bratsberg er utdannet siviløkonom og gestaltterapaut. Han har 20 års erfaring fra ulike lederroller i bemanningsbransjen, både som personalsjef, HR - sjef og viseadministrerende direktør. Bevisstgjøring av egen adferd – både individuelt og i grupper - er noe av det Christian brenner mest for. 

Sissel Stoltenberg er sertifisert coach med utdannelse fra The Coaches Training Institute, California/London, samt relasjonscoach fra Organisational and Relationship System Coaching, London/Oslo. Hun er også sertifisert i flere verktøy innen psykologi/prosess/rekruttering.

Kursinfo
Sted:
Finansforbundet - OSLO
Dato:
Fra:18.03.2020 kl.09.00
Kurstittel:
AVLYST - Ny i lederrollen
Kursavgift:
Medlem: 2100,00
---
Kontakt:
Tone Urianstad Isaksen
tone.urianstad.isaksen@finansforbundet.no
47712246
Påmeldingsfrist er utløpt