Noen kurs er forbeholdt medlemmer i Finansforbundet. Du kan logge inn ved å klikke her.

Grusomme Måns - en rocka forestilling for hele familien

20
des


Det er hyggelig å invitere medlemmene til Rogaland teater sin familieforestilling Grusomme Måns som spilles i perioden 11. oktober – 31. desember. Du velger selv til hvilken forestilling du vil kjøpe billetter.

Du kan kjøpte fire billetter til subsidiert pris kr. 190,- pr billett (ordinær pris fra kr 200,- -  270.-) Billettene kjøper du direkte på teateret ved å bruke påmeldingsknappen her på siden, husk du må være logget inn. Du velger forestilling, dato og antall billetter, legg i handlekurv og betal. Anbefalt aldersgrense fra 5 år


Du kjenner kanskje historien om Pelle Svanseløs, den lille hyggelige katten uten hale, som Gøsta Knutsson skrev om. I Grusomme Måns skal vi bli bedre kjent med Pelles plageånd – Måns.

Det er noen som bare ER kule, den som alle vil henge med - og sånn er Grusomme Måns. Han er en cool og rocka katt, han gjør som han vil og bryr seg ikke om noen andre. Og sammen med sine to lojale medløpere, Bill og Bull, ruler han i kattebyen Kattistan.

I Kattistan har man the swag, der hører man på garasjerock, chiller, har det moro og nyter tilværelsen. I hundebyen Hundistan bor de fisefine aristokratene, de som går i teselskap, i operaen og på klassisk konsert. De to byene er adskilt av en stor mur og ingen hunder har adgang til Kattistan og katter er selvsagt forbudt i Hundistan.

Men en dag forelsker Grusomme Måns seg i den nysgjerrige, intelligente og sjarmerende hunden Daisy, som bor i Hundistan. Og forkledt som en hund trosser Måns alle Kattistans regler og sniker seg inn i den forbudte hundebyen for å treffe sitt livs store kjærlighet.

Men hva skjer når han krysser grensen ulovlig? Blir Måns avslørt i Hundistan? Og kan en katt og en hund i det hele tatt bli kjærester?

Grusomme Måns er hundenes og kattenes West Side story, hvor det handler om den umulige kjærligheten. Og medlemmer i Barne-og ungdomsteatret lover det blir en rocka forestilling med mye god musikk, masse spenning og en god porsjon kjærlighet når de «firbeinte» inntar Hovedscenen i høst.

Kursinfo
Sted:
Rogaland Teater - STAVANGER
Dato:
Fra:20.12.2019
Til:31.12.2019
Kurstittel:
Grusomme Måns - en rocka forestilling for hele familien
Kursavgift:
Medlem: 190,00
---
Kontakt:
Mai Brit Staurland Strøm
mbs@finansforbundet.no
90690365