Noen kurs er forbeholdt medlemmer i Finansforbundet. Du kan logge inn ved å klikke her.

Salgskurs for tillitsvalgte

6
nov


Synes du det kan være tungt å selge medlemskap til kolleger? Mange tillitsvalgte er ukomfortable med salgsdelen av tillitsvervet vår. Det er synd. For medlemsutviklingen, men også din personlige utvikling. Den gode nyheten er at det er lett å gjøre noe med. Vi tilbyr salgskurs med Sellit.

Kurset går over to samlinger, første samling blir 4. september og andre samling 6.november. Tidspunkt er kl 10.00 – 15.00 på begge samlingene og vi skal være på Clarion Collection Hotel Tollboden i Drammen, det blir god oppfølging til andre samling. Dette er en unik mulighet for deg som er tillitsvalgt til å lære enkel grep om salg, bygge nettverk og utveksle erfaringer med tillitsvalgte i andre bedrifter. Meld deg på nå.

En dag med Terje og Øystein i Sellit får tiden til å fly! De gir eksempler fra sin erfaring med å være selgere. Du får relevante historier og teknikker, godt humør som gir inspirasjon og motivasjon.

Har du vært alene på kurs, og kommet tilbake for å fortelle kollegene dine hva du har lært og opplevd? Det kan være vanskelig. Derfor anbefaler vi at dere er flere enn én fra hver bedrift på kurset. Gå sammen hvis dere har mulighet.

Målet med kurset er at dere skal få økt selvtillit og mestringsfølelse når du verver. Det får du med enkle teknikker. Bonusen er at dette også kan brukes i andre sammenhenger, i jobb- og privatlivet.

Et salgskurs har liten verdi hvis du ikke praktiserer det du har lært. Det vil derfor bli oppfølging av Sellit mellom del 1 og del 2.

I tillegg oppetter vi en lukket Facebook-gruppe der hver og en kan dele sine opplevelser, både suksesser og frustrasjoner.

 

Hvis alle salgskurs er som dette... Tillitsvalgte i Danske Bank, Sparebanken Vest, Frende, Brage og Storebrand har gjennomført kurset med Terje og Øystein. Her er noen av tilbakemeldingene:

Ellen L. Stene, hovedtillitsvalgt i Danske Bank: «Tenk at salg av medlemsselskap kunne være så gøy og samtidig enkelt uten at du føler at du er en "selger"! Anbefaler gutta i Sellit som med sitt herlig engasjement og humor gir deg verktøy som gjør deg så trygg på "selgerjobben" at den blir en naturlig del av deg."

Owe Haukaas Andersen, hovedtillitsvalgt i Frende forsikring: "Jeg lurte på hva man skal med salgskurs når man snakker om verving. Gutta i Sellit leverte varene så det holdt uten innviklete salgsteorier. Hvis alle salgskurs er som dette kan det bli mange storselgere rundt oss.

Anne-Marit Hope, hovedtillitsvalgt i Sparebanken Vest: "Med å rydde bort noen tenkte begrensninger og bruke enkle teknikker, så ble det mye mer fart i vervingen. Sellit hjalp oss til å tro på produktet Finansforbundet, ved hjelp av teori, eksempler og mye latter!"

Kristin Axelsen, tillitsvalgt i Sparebanken Vest: "Er det nødvendig å bruke tid på salgskurs når det gjelder verving? Etter kurs med Sellit er mitt svar definitivt JA. Sellit fikk blant annet satt fokus på å sette av tid, salgsargumentasjon og ikke minst hvordan lukke salget. Dette er gode teknikker å ha med seg i vervearbeidet. Engasjementet til Sellit smittet over på meg som deltaker på kurset, noe som for min del har økt egenmotivasjonen og fokus på verving. "

 

Alle som deltar på kurs og konferanser for tillitsvalgte i regi av Finansforbundet mottar en deltakerliste med navn, bedriftstilknytning og e-post adresse til deltakerne. I etterkant av kurset sendes det ut en evaluering ved bruk av verktøyet Questback. I evalueringen fremkommer hjemmelen for undersøkelsen samt hvor lenge resultatene vil bli oppbevart.

Kursinfo
Sted:
Clarion Collection Hotel Tollboden - DRAMMEN
Dato:
Fra:06.11.2019 kl.10.00 - 15.00
Kurstittel:
Salgskurs for tillitsvalgte
Kursavgift:
Alle: Gratis
Kontakt:
Mai Brit Staurland Strøm
mbs@finansforbundet.no
90690365