Noen kurs er forbeholdt medlemmer i Finansforbundet. Du kan logge inn ved å klikke her.

Samling for opplæringsansvarlige

8
jan


Målgruppen for samlingen er tillitsvalgte som har ansvar for opplæring av tillitsvalgte i egen bedrift eller på tvers av bedriftsgrensene.

Fristen for å melde deg på er 18. desember.

 

Kurset skal gi deg som opplæringsansvarlig faglig påfyll, informasjon om utviklingen i bransjen og oppdatere deg på Finansforbundets politikk. Dagen vil også være en arena for erfaringsdeling hvor vi deler gode tips og råd for bedriftsintern opplæring. I tillegg ønsker vi å involvere dere i utviklingsprosessen av grunnopplæringen, Uke 7 – fagtemaer og metode samt et innblikk i utviklingen av læringsplattformen tillitsvervet.no og digitale e-læringsmoduler.

Meld deg på i dag!

 

  • Alle som deltar på kurs for tillitsvalgte i regi av Finansforbundet mottar en deltakerliste med navn, bedriftstilknytning og e-post adresse til deltakerne.
  • I etterkant av kurset sendes det ut en evaluering ved bruk av verktøyet Questback. I evalueringen fremkommer hjemmelen for undersøkelsen samt hvor lenge resultatene vil bli oppbevart.
  • Finansforbundet benytter HRG Nordic og Fjell og Fjordkonferanser for å håndtere henholdsvis bestilling av flybilletter og hotellopphold.
  • Myndighetene har vedtatt endringer i beskatning av goder opptjent i arbeidsforhold med virkning fra 1.1.2019. Derfor har vi besluttet at det ikke er anledning til å benytte bonus opptjent på reiser/opphold betalt av Finansforbundet til private formål.
Kursinfo
Sted:
Quality Hotel Olavsgaard - SKJETTEN
Dato:
Fra:08.01.2020 kl.10:00
Kurstittel:
Samling for opplæringsansvarlige
Kursavgift:
Alle: Gratis
Kontakt:
Mariann Christensen
mariann.christensen@finansforbundet.no
95409561
Påmeldingsfrist er utløpt