Noen kurs er forbeholdt medlemmer i Finansforbundet. Du kan logge inn ved å klikke her.

Kaja Nordengen - hjernen er stjernen i Haugesund

5
sep


Et underholdende foredrag som gir deg innsikt i ting du ikke vet om den fantastiske hjernen vår! Kaja bruker eksempler alle kan relatere seg til.

Vi har fått reservert noen gode billetter på dette foredraget, ikke nøl med å melde deg på!
Ved bruk av lokalt medlemsfond subsidierer vi din billett slik at du betaler kr 200,-, ta gjerne med din ledsager som betaler kr 450,- (ordinær pris for de beste billettene er kr 515,-) Vi er på plass med stand i foajeen fra kl 18.30 for utdeling av billettene, faktura for betaling sendes deg. 
Det lønner seg å være medlem! 

Hjernen din gjør deg til den du er. Den husker hendelser fra barndommen, forelsker seg og tolker kompliserte mønstre. Foredraget "Hjernen er stjernen" innvier deg i hemmeligheter om ditt mest utrolige organ. Denne kvelden gir lege og hjerneforsker Kaja Nordengen deg nyttig innsikt i hvordan verden oppfatter oss (personlighet) og hvordan vi oppfatter verden (persepsjon). Hva er det som gjør deg til den du er?

Kaja Nordengen er hjerneforsker og lege i spesialisering i nevrologi ved Akershus universitetssykehus og førstelektor ved Universitetet i Oslo, der hun har undervist siden 2008. Hun fullførte en doktorgrad om hjernen i 2014, og ble med det en av de yngste legene med doktorgrad i Norge. Hun er også TEDx-speaker og har forøvrig hatt en rekke opptredener på TV, radio og aviser der hun har snakket om hjernen til folk flest.
Kaja har vært opptatt av å formidle forskning på en lett, ledig og underholdende måte helt siden hun startet på doktorgradsarbeidet som 19-åring. I regi av Universitetet i Oslo har hun holdt foredrag og kurs for leger i spesialisering, forelesninger for psykologistudenter, og seminarer for legestudenter, sykepleiere og andre eksterne grupper.

På slutten av foredraget åpnes det for spørsmål fra salen, og med Kajas bakgrunn både fra hjerneforskning, psykologiundervisning, hjernekirurgi og nevrologi behøver ikke spørsmålene å være begrenset til foredragstemaet, men kan være om hva som helst som har med hjernen å gjøre.

 

 

Kursinfo
Sted:
Scandic Maritim Hotel - HAUGESUND
Dato:
Fra:05.09.2019 kl.19.00 - 21.00
Kurstittel:
Kaja Nordengen - hjernen er stjernen i Haugesund
Kursavgift:
Medlem: 200,00
---
Kontakt:
Mai Brit Staurland Strøm
mbs@finansforbundet.no
90690365
Påmeldingsfrist er utløpt