Felles tillitsvalgtkonferanse for Innlandet og Møre og Romsdal

3
mar


Å delta på lokal tillitsvalgtkonferanse er en viktig del av det å være tillitsvalgt. Her finner du en arena for erfaringsutveksling på tvers av bedriftene, kompetansepåfyll, motivasjon og hyggelig samvær.

Vårens konferanse er felles for tillitsvalgte og kontaktvalgte i Møre og Romsdal og Innlandet. Konferansen avholdes på Wood hotell i Brumunddal, verdens høyeste trehus,  fra tirsdag 3. mars til onsdag 4. mars 2020.  

Noen tema for konferansen er på plass: 
Nytt fra forbundsstyret: Saker som styret jobber med for tiden med særlig vekt på hva landsmøtet besluttet, og hva det betyr fremover. 
Status tariff: Status fra hovedavtaleforhandlingene og tanker om vårens hovedoppgjør. Status trinnløst lønnssystem.
Nytt fra juristene: Gjennomgang av prinsippene i de mest aktuelle sakene som våre jurister har jobbet med. Her vil det legges vekt på omstillingsprosesser. Er det noen trender og eller endringer vi kan se?
Ny likestillingslov fra 1.1.2020: Forsterket aktivitets- og redegjørelsesplikt (ARP). Hva betyr det for oss? 

Vi kommer tilbake til fullt program når det er ferdig. 

Vi regner med å starte opp til lunsj kl. 12.00 slik at alle skal ha god tid til å komme seg til konferansen uten en ekstra overnatting. 

 

Før middag vil det bli en felles samling med deltakerne på tillitsvalgtkonferansen og medlemmer i Innlandet.  Vi har invitert Ingvard Wilhelmsen til et foredrag om Sjef i ditt eget liv. 


Flybilletter skal bestilles via HRG Nordic, tlf. 21 49 83 40. Husk å oppgi 3010 som kostnadssted ved bestilling og reisen merkes med: Møre og Romsdal 255.  Bestill billetter til fly i god tid for å få best mulig pris.

Oppfordrer ellers til å reise kollektivt eller samkjøre om dere kjører bil. 

 

 

Alle som deltar på kurs og konferanser for tillitsvalgte i regi av Finansforbundet mottar en deltakerliste med navn, bedriftstilknytning og e-postadresse til deltakerne. I etterkant av kurset/konferansen sendes det ut en evaluering ved bruk av verktøyet Questback. I evalueringen fremkommer hjemmelen for undersøkelsen samt hvor lenge resultatene vil bli oppbevart.

Myndighetene har vedtatt endringer i beskatning av goder opptjent i arbeidsforhold med virkning fra 1.1.2019. Derfor har vi besluttet at det ikke er anledning til å benytte bonus opptjent på reiser/opphold betalt av Finansforbundet til private formål. Opptjente poeng kan benyttes til oppgradering eller kjøp av ny reise/opphold i vår regi. Om man kommer i en situasjon hvor en likevel benytter disse fordelene privat, må den enkelte melde fra om dette til Finansforbundets sekretariat.

Kursinfo
Sted:
Dato:
03.03.2020 kl.
04.03.2020 kl.
Kurstittel:
Felles tillitsvalgtkonferanse for Innlandet og Møre og Romsdal
Kursavgift:
Gratis
Kontakt:
Hanne Alfstad Torsvik
hanne.torsvik@finansforbundet.no
48121915