Noen kurs er forbeholdt medlemmer i Finansforbundet. Du kan logge inn ved å klikke her.

AVLYST Klovner i kamp til Foynhagen

8
aug


Klovner i kamp kommer til Foynhagen for 7.gang og vi har reserverte billetter. «For et trøkk det er her i Tønsberg» uttaler gjengen etter hver konsert i Foynhagen, blir du med? 

Fra det lokale medlemsfondet subsidierer vi din billett som du betaler kr 200,- for. Vi har også satt av noen billetter til ledsager som betaler kr 480,- og inviterer alle til et glass drikke sammen med utlevering av billettene fra kl. 18.00. Vi har et eget område så se etter Finansforbundets plakat. Begrenset med billetter så her er det fortløpende påmelding og faktura for betaling av billetter sendes til deg. Det lønner seg å være medlem!

Klovner i kamp ble startet av Alis og Dr S i 1994, og består i dag av Alis, Fingern og Dansken. Også kjent som Aslak, Thomas og Esben. Bandet ble lagt på is i 2006, men i årene som fulgte fortsatte musikken å spre seg til nye generasjoner av fans. I 2013 skulle klovnene spille en «one night only» på Sentrum Scene, men billettene gikk så kjapt at det måtte settes opp to ekstra konserter. Etter en utsolgt æresrunde med konserter over hele landet har vennskapet blusset opp igjen og klovnene hevder at nå kan alt skje. Også kloning av mennekser. De siste årene har klovner spilt et utvalgt knippe konserter over det ganske land, og overalt hvor klovnene kommer er det fulle hus, fulle mennesker og overflod av kjærlighet.

Aldersgrense 20 år

Kursinfo
Sted:
Foynhagen - TØNSBERG
Dato:
Fra:08.08.2020 kl.18.00
Kurstittel:
AVLYST Klovner i kamp til Foynhagen
Kursavgift:
Medlem: 200,00
---
Kontakt:
Mai Brit Staurland Strøm
mbs@finansforbundet.no
90690365