Dette kurset er fullbooket, men du vil bli satt på venteliste ved påmelding.
Noen kurs er forbeholdt medlemmer i Finansforbundet. Du kan logge inn ved å klikke her.

Kvinneplassen med Åsne Seierstad

31
mai


Vi har noen plasser på Næringsforeningen sitt arrangement kvinneplassen og denne gangen får du høre den internasjonalt anerkjente forfatteren Åsne Seierstad, professor Gillian Warner-Søderholm vil gi sine beste råd til kvinner i næringslivet og vi får besøk av gründer og konsulent Irene Grastveit.

Lyst til å bli med? begrenset med plasser og første mann til mølla.....

Kvinneplassen er en aktuell møteplass som skal inspirere til styrket bunnlinje for selskaper som jobber med å balansere kjønnsfordelingen i leder- og styreverv. Kvinneplassen skal bidra til å etablere et godt og viktig nettverk i næringslivet.

Denne gang handler det om kultur, internasjonalisering, ledelse og nytteverdi. Er ledelse medfødt, eller kan du lære ledelsesteknikker? Tør du gi litt mer blaffen, eller må alt være perfekt? Lær å ta plass i rommet og våg å gjøre en forskjell!

Vi presenterer et spennende trekløver i dette møtet: Åsne Seierstad er aktuell med ny bok ”To søstre”. Irene Grastveit er en frittalende og frisk leder med mye guts. Gillian Warner-Søderholm er professor på BI hvor hun leder Institutt for Kommunikasjon og Kultur. Hun forsker på kvinner i ledelse, og vil gi gode råd til kvinner i næringslivet.

 

PROGRAM:

Kl. 08.30: Registrering og kaffe.

Kl. 09.00: Velkommen v/Anne Woie, næringspolitisk leder i Næringsforeningen.

Kl. 09.10: Gillian Warner-Søderholm, professor Handelshøyskolen BI: "Å våge å lede: 10 tips for kvinner som leder på tvers av kulturer".

Kl. 09.50: Irene Grastveit, daglig leder MindUp.

Kl. 10.30: Pause.

Kl. 11.00: Åsne Seierstad, forfatter. "To Søstre". Hva er det som gjør at unge jenter avviser det norske og vestlige samfunnet og de mulighetene det gir, for et liv i Kalifatet, og for å dø i Hellig Krig?

Kl. 12.00: Lunsj og mingling.

 

Du kan lese mer om foredragsholderne på Næringsforeningen sitt nettside

Kursinfo
Sted:
Rosenkildehuset - STAVANGER
Dato:
Fra:31.05.2017 kl.08.30 - 13.00
Kurstittel:
Kvinneplassen med Åsne Seierstad
Kursavgift:
Medlem: 250,00
---
Kontakt:
Mai Brit Staurland Strøm
mbs@finansforbundet.no
90690365
Påmeldingsfrist er utløpt