Dette kurset er fullbooket, men du vil bli satt på venteliste ved påmelding.
Noen kurs er forbeholdt medlemmer i Finansforbundet. Du kan logge inn ved å klikke her.

2 forretter - 2 hovedretter - 2 desserter, matkurs med Inge Anda

12
mar


Vi gjentar suksess fra tidligere med flere matkurs hos Sjå Inge i Stavanger.

2 forretter - 2 hovedretter - 2 desserter


Inge lager 3 retter , vi deles i 3 grupper og lager en rett hver. Vi sitter ned på langbord og spiser rett for rett.

Kveldens meny:

-Kongekrabbe på jordskokkpure med grilla grønnsaker og vinaigrette
-Spennende suppe med safran og karri. Servert med fisk og skalldyr.

-Gratinert Okse servert med glaserte småløk og sopp. 
-Kveite fylt med laksefarse, servert med glasert rødbeter, sauterte grønne asparges. Beurre Blanc.

-Lun sjokolade terte uten hvetemel servert med karamellisert ananas
-Pasjonsfruktmousse på nøttebunn. Servert med gele med hvit sjokolade og pistasjer.

Ta med forkle!

Hele denne kvelden betaler du kr 400,-  resten dekkes av Finansforbundet
Drikke til maten kan kjøpes 

Velkommen til en lærerik og smaksrik kveld.

Kursinfo
Sted:
Sjå Inge - STAVANGER
Dato:
Fra:12.03.2019 kl.18.00 - 22.30
Kurstittel:
2 forretter - 2 hovedretter - 2 desserter, matkurs med Inge Anda
Kursavgift:
Medlem: 400,00
---
Kontakt:
Mai Brit Staurland Strøm
mbs@finansforbundet.no
90690365