2 forretter - 2 hovedretter - 2 desserter
Inge lager 3 retter , vi deles i 3 grupper og lager en rett hver. Vi sitter ned på langbord og spiser rett for rett.
Kveldens meny:
-Kongekrabbe på jordskokkpure med grilla grønnsaker og vinaigrette
-Spennende suppe med safran og karri. Servert med fisk og skalldyr.
-Gratinert Okse servert med glaserte småløk og sopp.
-Kveite fylt med laksefarse, servert med glasert rødbeter, sauterte grønne asparges. Beurre Blanc.
-Lun sjokolade terte uten hvetemel servert med karamellisert ananas
-Pasjonsfruktmousse på nøttebunn. Servert med gele med hvit sjokolade og pistasjer.
Ta med forkle!
Hele denne kvelden betaler du kr 400,- resten dekkes av Finansforbundet
Drikke til maten kan kjøpes
Velkommen til en lærerik og smaksrik kveld.