Noen kurs er forbeholdt medlemmer i Finansforbundet. Du kan logge inn ved å klikke her.

AVLYST Du er unik! Lær deg hvordan du kan bygge din personlige merkevare

24
okt


Finansforbundet avdeling Rogaland inviterer deg til å bli med på Eilen Horpestad Klev sitt spennende foredrag om din personlige merkevare.

Savner du å bruke mer av ditt potensiale? Synes du det er vanskelig å sette ord på hva du er god til? Det å sette ord på sin egen kompetanse, både personlig og faglig, er essensen i personlig merkevarebygging.

Personlig merkevarebygging er ikke bare aktuelt for jobbsøkere eller gründere. Det er vel så viktig for ansatte som sitter trygt i jobben, men som kanskje har følelsen av å ha stagnert litt, trenger å friske opp hva som er deres unikhet og få tilbake mer engasjement og kraft i jobben de har i dag.

På dette foredraget får du inspirasjon og tips til hvordan du kan finne, tydeliggjøre og styrke mer av det som gjør akkurat deg unik. Du vil bli presentert for beste praksis og fallgruver i forhold til hva du kan gjøre og hva du bør unngå for å styrke din egen personlige merkevare.


Litt om Eilen Horpestad Klev

Executive coach og rådgiver i personlig merkevarebygging, foredragsholder og forfatter

Eilen er en inspirerende kurs- og foredragsholder som skaper engasjement og refleksjon. Hun blir beskrevet som profesjonell, kunnskapsrik, inspirerende med glimt i øyet.
Den røde tråden i hennes karriere har vært å finne, tydeliggjøre og kommunisere det unike enten det er for bedrifter, produkter eller enkeltpersoner. 
Hun er utdannet sivilmarkedsfører og sertifisert coach. Hun har 18 års erfaring som strategisk rådgiver innen kommunikasjon og merkevarebygging både nasjonalt og internasjonalt og har jobbet blant annet hos Statoil ASA og SDG/McCann. 

Hun har utgitt flere bøker, som blant annet:
• ”Nye Spor. Om stillhet og fokus” (2014),
• ”Vær Unik. Hvordan styrke din personlige merkevare” (Bookboon 2016). Også utgitt på engelsk: ’Be unique. How to enhance your personal brand’ (Amazon, 2016).

Noen av kundene hennes i dag er bl.a. Telenor ASA, AS3 Transition og Webstep.

 

Kursinfo
Sted:
Thon Hotel Maritim - STAVANGER
Dato:
Fra:24.10.2017 kl.17.00 - 19.00
Kurstittel:
AVLYST Du er unik! Lær deg hvordan du kan bygge din personlige merkevare
Kursavgift:
Medlem: 200,00
Ikke-medlem: 400,00
Kontakt:
Mai Brit Staurland Strøm
mbs@finansforbundet.no
90690365
Påmeldingsfrist er utløpt