Noen kurs er forbeholdt medlemmer i Finansforbundet. Du kan logge inn ved å klikke her.

Foredrag av Kjetil Andre Aamodt

11
mar


Vi inviterer til medlemskveld på Quality Hotel Tønsberg. Kvelden byr på foredrag med Kjetil Andre Åmodt, årsmøte, deilig mat og drikke.

Medlemskvelden starter med foredrag av Kjetil Andre Åmodt som er en av verdens mestvinnende alpinister. Han har totalt 20 mesterskapsmedaljer, fire OL-gull og fem VM-gull. Kjetils foredrag vil engasjere og trollbinde deg, og ikke minst – åpne øynene dine for hvordan du kan nå ditt potensiale.

Foredraget er om prestasjonskultur, team, ledelse og hvordan nå sitt potensiale. Han deler egne erfaringer fra 30 år som idrettsutøver. Emner i foredraget er: prestasjon i idretten vs næringsliv, hardt arbeid, trivsel versus ambisjoner, initiativ og ansvar, mestring, fokus og prioriteringer.

Kjetil Ande forteller sin historie og hvordan han har klart å bli en av verdens mestvinnende alpinister.


Etter foredraget og en kort liten pause avholdes årsmøtet for Finansforbundet Vestfold, her blir det et tilbakeblikk på året som har vært, en presentasjon av regnskap og eventuelle forslag. Valgkomiteen legger frem sitt forslag til nytt lokalt styret som skal velges.

Har du noen forslag du vil fremme for årsmøtet så må det sendes til leder Ann-Mari Sæterlid innen 10. februar 2020. 

Dagsorden, årsberetning og sakspapirer til årsmøte vil de som skal delta få tilsendt senest to uker før møtet. Øvrige som ønsker dette tilsendt kan ta kontakt med leder.

Etter årsmøtet inviterer vi til deilig mat og drikke på hotellet.

Kursinfo
Sted:
Quality Hotel Tønsberg - Oseberg - TØNSBERG
Dato:
Fra:11.03.2020 kl.18.30
Kurstittel:
Foredrag av Kjetil Andre Aamodt
Kursavgift:
Alle: Gratis
Kontakt:
Mai Brit Staurland Strøm
mbs@finansforbundet.no
90690365