Noen kurs er forbeholdt medlemmer i Finansforbundet. Du kan logge inn ved å klikke her.

Teknikkurs: Lær å bli en bedre løper!

20
aug


Kurset gir deg en praktisk innføring i hva effektiv løpeteknikk er, og passer for alle som synes løping er gøy og som ønsker inspirasjon og tips for å forbedre sin løpeteknikk. 

En naturlig løpeteknikk der du lander med foten under kroppens tyngspunkt gir både mer effektiv og skadeforebyggende løping. På kurs med Løplabbet lærer du hvordan.

Sammen med Løplabbet inviterer vi til kurs, oppmøte i lokaler til Løplabbet i Stavanger, Kongsgaten 24, tirsdag 20. august kl 18.30 

Det lønner deg å være medlem! 
Egenandel kr 250,- (ordinær pris for slike kurs kr 500,-) Begrenset med plasser 

Er vi skapt for å løpe? og hva er effektiv løpeteknikk? 

Vi gir deg en grundig innføring i hvordan vi, gjennom mange millioner år med evolusjon, er skapt for å løpe. Vi forklarer hvordan kroppens skjelett, sener, ligamenter og muskler spiller sammen for å drive oss framover når vi løper, og hvordan vi på best mulig måte kan ta i bruk den potensielle energien som ligger i kroppens sener for å bevege oss mest mulig økonomisk når vi løper. Ingen kan endre sin måte å løpe på over natten, men vi gir deg gode tips for hvordan du skal gripe dette an for å forbedre teknikken din og over tid få varig effekt av kurset. 

Slik foregår kursene:
Etter en kort oppvarming tar vi deg gjennom instruksjon og øvelser for fire basiselementer for effektiv løpeteknikk: frekvens, positur, armbruk og benbruk. Etter dette gjennomføres en intervalløkt hvor du får direkte feedback på hvert teknikkelement for hvert løp. Avslutningsvis går vi gjennom noen styrkeøvelser for løperen, samt at det blir tid for spørsmål og en oppsummering. Teorien du trenger for å forstå hva vi snakker om får du i løpet av de praktiske øvelsene. 

Kursinfo
Sted:
Løpplabet Stavanger - STAVANGER
Dato:
Fra:20.08.2019 kl.18.30 - 20.30
Kurstittel:
Teknikkurs: Lær å bli en bedre løper!
Kursavgift:
Medlem: 250,00
---
Kontakt:
Mai Brit Staurland Strøm
mbs@finansforbundet.no
90690365
Påmeldingsfrist er utløpt