Dette kurset er fullbooket, men du vil bli satt på venteliste ved påmelding.
Noen kurs er forbeholdt medlemmer i Finansforbundet. Du kan logge inn ved å klikke her.

GEORGS MAGISKE MEDISIN - Kristiansand

22
jan


Passe rampete teater for hele familien. Også for bestemødre, hvis de tør!

Du som medlem kan kjøpe inntil fire billetter som du betaler kr 100,- pr stk for. Dersom du ønsker færre en fire billetter så skriv antall i kommentarfeltet.

Billettene vil bli delt ut i forkant av forestillingen ved vår stand i foajeen

Georgs bestemor er ikke som andre søte og snille bestemødre. Hun er nifs og syter og klager og knurrer og bråker og blander seg opp i alt mulig. Georg vil gi henne en lærepenge. Så når hun skal få medisinen sin, lager han en boblende, frådende, magisk medisin, som garantert vil sende henne gjennom taket …

Roald Dahl er en forfatter i særklasse og har skapt en verden av uuttømmelig fantasi. Han var alltid på barnas side, og lot aldri en sjanse gå fra seg til å sparke dem som sparkes bør, de maktsyke, arrogante, autoritære og dømmende. Voksne, selvfølgelig. Men først og fremst får han oss til å le. Og grøsse. Og bli litt skremt (i hvert fall en liten stund inntil alt blir bra igjen). Og så le enda mer. Hans utrolige historier har gitt stoff til internasjonale storfilmer så vel som fargerike musikaler og fengende barneforestillinger.

Når Riksteatret tar Georgs magiske medisin til scenen, engasjerer vi regissør og dramatiker Morten Joachim, som også satte opp Doktor Proktors prompepulver. Han lover en forestilling med mye musikk og magi, som involverer barna og tar ungers fantasi på alvor. Med Georgs magiske medisin skal han sette alt på hodet og slå seg løs på barnas vegne – helt og fullt i Roald Dahls ånd.

Passer for barn fra 5 år. Spilletid 120 minutter inkludert pause

Kursinfo
Sted:
Kilden teater og konserthus - KRISTIANSAND S
Dato:
Fra:22.01.2019 kl.18.00
Kurstittel:
GEORGS MAGISKE MEDISIN - Kristiansand
Kursavgift:
Medlem: 400,00
---
Kontakt:
Mai Brit Staurland Strøm
mbs@finansforbundet.no
90690365
Påmeldingsfrist er utløpt