Noen kurs er forbeholdt medlemmer i Finansforbundet. Du kan logge inn ved å klikke her.

Familiedag til Foldvik

25
aug


Vi gjentar suksessen fra tidligere år med tilbud til fantastiske Foldvik familiepark i Stavern. Ekstra hyggelig er det at tilbudet dette året også er til medlemmer i avdeling Buskerud og avdeling Telemark.

Foldvik er et sted hvor barn og voksne har det gøy, sammen! 

Representanter fra styret i Finansforbundet Vestfold er på plass og deler ut dine billetter ved inngangen fra kl 10:00 - 10:30. Skulle du ikke rekke dette så kan din konvolutt med billetter legges igjen ved inngangen.

Det lønner seg å være medlem! 
Vi inviterer deg som medlem til å kjøpe inntil fire billetter for kr 75,- pr stk, ønsker du flere så betales det kr 150,- for disse. (ordinær pris er kr 210,-) Barn under 2år er gratis.
VIKTIG at du i kommentarfeltet ved påmelding skriver antall.

Det er fastmonterte elektriske griller rundt i parken til fri disposisjon som dere kan velge å bruke i løpet av dagen.

I Foldvik Familiepark kan alle ha det gøy og slappe av! I trygge omgivelser vil alle finne noe de liker. Her finner du splitthoppende glade barn sammen med voksne som kan senke skuldrene.

Et mangfold av dyr, fugler og aktiviteter som engasjerer både barn og voksne. Alle kan prøve sine ferdigheter og tilegne seg ny kunnskap og mestringsfølelse.

Bare blomstene i Foldvik familiepark er grunn nok til å komme hit; 25.000 blomster gir parken en unik stemning. Og en spasertur rundt i den 85.000 kvadratmeter store parken gir ro for både kropp og sinn.

Les mer om Foldvik parken her

Kursinfo
Sted:
Foldvik familiepark - STAVERN
Dato:
Fra:25.08.2019 kl.10.00
Kurstittel:
Familiedag til Foldvik
Kursavgift:
Medlem: 75,00
---
Kontakt:
Mai Brit Staurland Strøm
mbs@finansforbundet.no
90690365
Påmeldingsfrist er utløpt