Noen kurs er forbeholdt medlemmer i Finansforbundet. Du kan logge inn ved å klikke her.

Grunnkurs del 2 - region vest

25
sep


Dette kurset er ett av høstens totalt 5 Grunnkurs del 2, og er for deg som deltok på UKE 7-kurset i februar eller juni.

Husk at fristen for å bekrefte innkallingen er 17. august.

Kurset holdes på Quality Hotell Edvard Grieg, og starter tirsdag 25. september kl. 1000 og avsluttes onsdag 26. september innen kl. 1500.

Programmet finner du ved å klikke på knappen øverst til venstre, men temaene vil i hovedsak være følgende:

  • Finansforbundet - fagforeningen din
  • Oversikt over arbeidsretten
  • Tariffavtalene
  • Medbestemmelse og påvirkning
  • Ny personvernforordning (GDPR)
  • Forhandlinger
  • Lønn og lønnsdannelse
  • Synlighet og oppslutning

Reise- og oppholdsutgifter dekkes av Finansforbundet. Dersom du trenger å benytte fly må du bestille nødvendige billetter gjennom HRG Nordic, tlf. 21 49 83 40. Som referanse for bestillingen må du oppgi at kostnadsstedet på fakturaen skal merkes ”3615”.

Det skal benyttes billigst mulige billetter i tråd med gjeldende reisepolicy. Bestill derfor så tidlig som mulig for å oppnå lave priser. Til orientering opplyser vi at du slipper å forskuttere billettkostnadene da reisebyrået fakturerer Finansforbundet direkte.

Øvrige reiseutgifter dekkes etter rimeligste offentlige takster. Det oppfordres til å reise kollektivt i størst mulig grad. Dersom det ikke er mulig å benytte offentlig transportmiddel godtgjøres eventuell bilkjøring etter statens satser.

Det er bestilt overnatting for alle på hotellet fra 25.-26. september. Dersom du, på grunn av problemer med offentlig transportmiddel, har behov for overnatting fra 24. september bes du notere det i kommentarfeltet i påmeldingsbildet. Hvis du ikke ønsker overnatting på hotellet ber vi om at du gir beskjed om det også i kommentarfeltet.

Vel møtt til lærerike kursdager!

Alle som deltar på kurs for tillitsvalgte i regi av Finansforbundet mottar en deltakerliste med navn, bedriftstilknytning og e-post adresse til deltakerne. I etterkant av kurset sendes det ut en evaluering ved bruk av verktøyet Questback. I evalueringen fremkommer hjemmelen for undersøkelsen samt hvor lenge resultatene vil bli oppbevart. Finansforbundet benytter HRG Nordic og Fjell og Fjordkonferanser for å håndtere henholdsvis bestilling av flybilletter og hotellopphold.

Kursinfo
Sted:
Quality Hotel Edvard Grieg -
Dato:
Fra:25.09.2018 kl.10:00
Til:26.09.2018 kl.15:00
Kurstittel:
Grunnkurs del 2 - region vest
Kursavgift:
Alle: Gratis
Kontakt:
Anne Eva Røste Bjørnstad
anne.eva.bjornstad@finansforbundet.no
41632447
Påmeldingsfrist er utløpt