Kurset er for medlemmer og du må være innlogget for å få meldt deg på. Du kan logge inn ved å klikke her.

Norge 2037

3
apr


Hvor er Norge i år 2037? Hvor er du? Hva gjør vi i samfunnet om 20 små år, med en utvikling som ruser gassen i bånn?  Vi står foran enorme endringer i samfunn og i næringsliv. Spørsmålet er ikke om digitaliseringen treffer oss, men hvor hardt og hvor mye.

Har du jobb i fremtiden?  Det henger mørke skyer over mange bransjer.

Om 5 år taper du for maskinene.

Om 20 år jobber åtte av ti med noe ingen vet hva er i dag. Hvordan være forberedt på en endring som er omfattende, som vi ikke kjenner, men vet kommer? Hvordan kan jeg vite at ledelsen min har oversikt?

Hva er et "digitalt hode"? Kan jeg ha et slikt hode uten å vite det? Må alle være rå på data?

Anders Høglund og Tom Reffhaug vil ta deg med på en tur inn i Norge 2037, en fremtid vi alle har til felles, men ingen av oss vet noe sikkert om.  Tom jobber med digitalisering av store virksomheter og har erfaring fra over 20 år i IT-bransjen.  Anders har jobbet i radio og tv siden 80-tallet. Begge har de fungert i bransjer der endringene har vært enorme og omstillingene har vært mange.  Begge har passert femti og har grodd sine digitale hoder i voksen alder. 

Vi har noe å fortelle deg!  https://www.facebook.com/Norge2037/

Velkommen til en kveld hvor du får høre om dette, og benytt muligheten til å stille de spørsmålene du vil ha svar på om hvorfor digitalisering angår deg i din jobb.

Pizza og mingling fra kl 17.30 

Sted: Per Hotell, Gamlevn 6 på Gol

Kursinfo
Sted:
Dato:
03.04.2019 kl.17.30 - 19.00
Kurstittel:
Norge 2037
Kursavgift:
Gratis
Kontakt:
Mai Brit Staurland Strøm
mbs@finansforbundet.no
90690365