Noen kurs er forbeholdt medlemmer i Finansforbundet. Du kan logge inn ved å klikke her.

Grunnkurs del 2 - ekstrakurs avlyst

18
mar


Målgruppen for kurset er de som ikke fikk anledning til å delta på Grunnkurs del 2 høsten 2019. Tillitsvalgte som ikke har deltatt på Grunnkurs del 2 tidligere år kan også søke om å få delta, men vi tar forbehold om ledige plasser.

Fristen for å melde deg på er 4. februar.

 

Kurset holdes på Quality Hotel Olavsgaard på Skjetten, og starter onsdag 18. mars kl. 10.00 og avsluttes torsdag 19. mars kl. 15.00.

Programmet vil i hovedsak være følgende:

 • Finansforbundet - fagforeningen din
 • Oversikt over arbeidsretten
 • Tariffavtalene
 • Medbestemmelse og påvirkning
 • Ny personvernforordning (GDPR)
 • Forhandlinger
 • Lønn og lønnsdannelse
 • Synlighet og oppslutning

Reise- og oppholdsutgifter dekkes av Finansforbundet. Dersom du trenger å benytte fly må du bestille nødvendige billetter gjennom HRG Nordic, tlf. 21 49 83 40. Som referanse for bestillingen må du oppgi at kostnadsstedet på fakturaen skal merkes ”3615”.

Det skal benyttes billigst mulige billetter i tråd med gjeldende reisepolicy. Bestill derfor så tidlig som mulig for å oppnå lave priser. Til orientering opplyser vi at du slipper å forskuttere billettkostnadene da reisebyrået fakturerer Finansforbundet direkte.

Øvrige reiseutgifter dekkes etter rimeligste offentlige takster. Det oppfordres til å reise kollektivt i størst mulig grad. Dersom det ikke er mulig å benytte offentlig transportmiddel godtgjøres eventuell bilkjøring etter statens satser.

Det er bestilt overnatting for alle på hotellet fra 18.-19. mars. Dersom du, på grunn av problemer med offentlig transportmiddel, har behov for overnatting fra 17. mars bes du notere det i kommentarfeltet i påmeldingsbildet. Hvis du ikke ønsker overnatting på hotellet ber vi om at du gir beskjed om det også i kommentarfeltet.

Vel møtt til lærerike kursdager!

 

 • Alle som deltar på kurs for tillitsvalgte i regi av Finansforbundet mottar en deltakerliste med navn, bedriftstilknytning og e-post adresse til deltakerne.
 • I etterkant av kurset sendes det ut en evaluering ved bruk av verktøyet Questback. I evalueringen fremkommer hjemmelen for undersøkelsen samt hvor lenge resultatene vil bli oppbevart. 
 • Finansforbundet benytter HRG Nordic og Fjell og Fjordkonferanser for å håndtere henholdsvis bestilling av flybilletter og hotellopphold. Finansforbundet sender ut elektroniske kursbevis til deltakerne som måtte ønske det ved bruk av verktøyet Accredible. Deltakerne må gi samtykke til utsendelse av kursbevis på Min Side.
 • Myndighetene har vedtatt endringer i beskatning av goder opptjent i arbeidsforhold med virkning fra 1.1.2019. Derfor har vi besluttet at det ikke er anledning til å benytte bonus opptjent på reiser/opphold betalt av Finansforbundet til private formål.
Kursinfo
Sted:
Quality Hotel Olavsgaard - SKJETTEN
Dato:
Fra:18.03.2020 kl.10:00
Til:19.03.2020 kl.15:00
Kurstittel:
Grunnkurs del 2 - ekstrakurs avlyst
Kursavgift:
Alle: Gratis
Kontakt:
Anne Eva Røste Bjørnstad
anne.eva.bjornstad@finansforbundet.no
41632447
Påmeldingsfrist er utløpt