Noen kurs er forbeholdt medlemmer i Finansforbundet. Du kan logge inn ved å klikke her.

Trollmannen fra Oz i Bølgen Kulturhus

7
feb


Vi inviterer medlemmene i Vestfold til familieforestillingen Trollmannen fra Oz. Du kan kjøpe fire billetter til rabattert pris kr 100,- pr stk. BLIR DU MED?

Bli med til den andre siden – Somewhere Over the Rainbow!

Billettene deles ut ved vår stand i forkant av forestillingen!

Vi har alle hørt om Dorothy – den lille jenta som virvles opp av en tornado og feies av gårde til trolldomslandet på den andre siden av regnbuen!

Underveis til Smaragdbyen og Trollmannen møter hun tre underlige fyrer – Blikkmann, som så inderlig ønsker seg et hjerte, Fugleskremselet, som så gjerne vil ha en hjerne å tenke med, og den livredde Løven, som håper han en dag skal bli modig, han òg. Men først når de har fått has på Den onde heksa finner de det de egentlig leter etter – troen på seg selv, og troen på andre. Og da finner Dorothy også veien hjem!

Det er gått mange år siden sist Riksteatret satt opp en skikkelig musikal. Nå skal vi endelig gjøre det igjen. Og da har vi like godt valgt oss en av de virkelig store klassikerne: Trollmannen frå Oz. Det er jo ingenting som på samme måten samler et publikum på tvers av generasjonene som musikkteatret.

Som Dorothy får du møte den nye stjernen Mari Lerberg Fossum. Hun har tidligere gjort suksess både som Sophie i Mamma Mia og Belle i Skjønnheten og udyret. Og regien er ved multitalentet Alan Lucien Øyen, som gjennom de seneste årene har vunnet seg et stadig større navn, også langt utenfor landets grenser.
I ham har norsk teater fått seg en ny trollmann, og han lover oss en fargerik og frodig og livsglad forestilling, for et eventyrlystent publikum i alle aldre!

 

Kursinfo
Sted:
Bølgen Kulturhus - LARVIK
Dato:
Fra:07.02.2018 kl.1800
Kurstittel:
Trollmannen fra Oz i Bølgen Kulturhus
Kursavgift:
Medlem: 400,00
---
Kontakt:
Mai Brit Staurland Strøm
mbs@finansforbundet.no
90690365
Påmeldingsfrist er utløpt