Dette kurset er fullbooket, men du vil bli satt på venteliste ved påmelding.
Noen kurs er forbeholdt medlemmer i Finansforbundet. Du kan logge inn ved å klikke her.

Videregående Excel - i Trondheim

4
feb


Ønsker du å bli bedre på excel?

Vi lever i en hektisk og travel hverdag som krever svært mye av oss og det å beherske IKT verktøy på en effektiv og riktig måte blir stadig viktigere.  Kravene til effektivitet øker.  Ønsker du å bli bedre på Excel, kan kanskje dette være kurset for deg. 

Kurset er delt opp i 4 moduler som gjennomføres over 4 mandager i jan/feb -19. Videregående kurs går mandag 4. februar og mandag 11. februar.  Begge dager kl. 17 - 21. Kurset er beregnet for 12 deltakere. Etter hver samling vil deltakerne få øvingsoppgaver som de kan jobbe med hjemme for å øke læringseffekten. Underveis i kurset vil CERTES bidra med individuell veiledning til deltakerne. 

Videregående kurs krever litt kjennskap til excel og grunnleggende kunnskap om bruk av PC.  Deltakerne må ha med egen PC med nyere versjon av Excel installert.  Det faglige opplegget er som følger:

Modul 3 og 4: Videregående Excel

Vi går dypere inn i ulike deler av Excel hvor vi jobber med analyser av data og noe mer avanserte funksjoner som er nyttige i daglig bruk av Excel.  Herunder tabeller, diagram osv. I modul 4 skal vi ha kommet så langt at vi kan lege enkle makroer og benytte pivottabell på større datasett.

Kurset ledes av Ole-Andreas Norum. Ole-Andreas er Seniorrådgiver i Certes Norge AS. Utdannet innen finans og økonomi fra IFM, NTNU og NHH. I mer enn 30 år jobbet med Markedsføring og Salg, Finans, Ledelse og Administrasjon.  Lang erfaring som veileder og instruktør bla. fra forsikring og fra forsvaret.

Alle som fullfører kurset vil få kursbevis som dokumenterer deltakelsen. Kursene er gjennomprøvde med gode resultater gjennom flere år i mange bransjer som hotell, samferdsel og varehandel. Senest hos Coop Norge SA i Trondheim, Tromsø, Bergen og Stavanger.

Du får begge kurskveldene for en egenandel på 300,- Innbetalt egenandel refunderes ikke og må være betalt for å få delta på kurset. Egenandel faktureres via mail. 
Påmeldingsfrist: 29. januar!

Kursinfo
Sted:
Trondheim Befalsforening - TRONDHEIM
Dato:
Fra:04.02.2019 kl.1700
Til:11.02.2019 kl.2100
Kurstittel:
Videregående Excel - i Trondheim
Kursavgift:
Medlem: 300,00
---
Kontakt:
Elin Lorentzen Mellem
elin.mellem@finansforbundet.no
95871158
Påmeldingsfrist er utløpt