Noen kurs er forbeholdt medlemmer i Finansforbundet. Du kan logge inn ved å klikke her.

Medlemskveld med foredrag og forestillingen en midtsommernattsdrøm

17
sep


Vi møtes i kjellerteateret kl 18.00 til litt mat, drikke og et foredrag før kveldens forestilling. Når Shakespeares mest spilte stykke settes opp på Hovedscenen i høst, blir det forviklinger, komedie og kaos i kjærlighetslivet. Stykket er en hyldest til drømmens kraft og et av William Shakespeares aller mest spilte stykker. Her handler det om alt det ukontrollerbare som våkner til liv om natten. 

Det lønner seg å være medlem! 
Hele denne kvelden får du som medlem for kun kr 250,- i egenandel, resten dekkes av Finansforbundets lokale medlemsfond. Vi har satt av noen plasser og billetter om du ønsker å ta med ledsager (kr 550,-) Ordinærpris på billettene er kr 390,- 

I Shakespeares herlige forviklingskomedie er handlingen lagt til Athen, midt i forberedelsene til hertugens bryllup. Hermia, datteren til en av hertugens ansatte, nekter å la seg tvangsgifte med den unge Demetrius, og risikerer å måtte bøte med livet. Hun flykter ut i skogen med sin elskede Lysander. Venninnen Helena er håpløst forelsket i Demetrius og i et desperat forsøk på å få ham, røper hun Hermias fluktplaner. Når Demetrius setter av gårde for å finne sin forlovede følger den forsmådde Helena etter. 

Men de fire unge elskende er ikke alene i skogen. En heller tvilsom teatertrupp, bestående av fire arbeidere, øver på underholdningen til hertugens bryllup. Stjernen i truppen blir i likhet med de forelskede ungdommene offer for maktkampen og sjalusifeiden mellom Alvekongen Oberon og hans dronning Titania. I den magiske skogen er det alvene som rår og en ekte kjærlighetsjakt mellom mennesker og alver begynner å utspille seg, anført av alvekongen Oberon og hans tjener, kjærlighetstricksteren, Puk. 

I nettene opp til Hertugens bryllup vendes og dreies alle aspekter av kjærligheten, og i den magiske skogen er alle overlatt til naturens uforutsigbarhet. Her får de oppleve forelskelsens lunefulle vesen som både bittersøt og fatal. 

En midtsommernattsdrøm er et raust virvar om kjærlighetens sorger og komplikasjoner, men ikke minst gleder!

BLIR DU MED? fortløpende påmeldinger 

Kursinfo
Sted:
Rogaland Teater - STAVANGER
Dato:
Fra:17.09.2019 kl.18.00
Kurstittel:
Medlemskveld med foredrag og forestillingen en midtsommernattsdrøm
Kursavgift:
Medlem: 250,00
---
Kontakt:
Mai Brit Staurland Strøm
mbs@finansforbundet.no
90690365