Noen kurs er forbeholdt medlemmer i Finansforbundet. Du kan logge inn ved å klikke her.

Bobler med Dora og Bjørg Thorhallsdottir & Cecilia Vennersten!

19
sep


Bobler-show er noe helt utenom det vanlige. Det er en blanding av foredrag om hvordan få det bedre og hvordan øke egenkjærligheten. Det er historier, det er nydelige sanger med Cecilia Vennersten, som også byr på seg selv og sine dyrekjøpte erfaringer. Og det er standup om det å bli eldre; de komiske sidene ved å begynne å dra på åra. 

Vi har fått reservert noen billetter, her er det første til mølla så ikke nøl med å melde deg på!
Ved bruk av lokalt medlemsfond subsidierer vi din billett så du betaler kun kr 200,- (ordinær pris er kr 450,-), Vi har satt av noen plasser om du ønsker å ta med din ledsager, faktura for betaling sendes deg.

Vi har stand fra kl 18.30 for utlevering av billettene. Det lønner seg å være medlem! 

Disse flotte damene lover at du kommer til å bli rørt og inspirert. Du kommer til å le og i tillegg få med deg noen verktøy når livet kjennes ganske trått. I det hele tatt er dette en god blanding av gullkorn og tøys, en skikkelig feelgood kveld!

Dora Thorhallsdottir (45)
EQ-terapeut og grunnlegger av EQ Institute. I tillegg til at hun er foredragsholder og standupkomiker. To barn på 13 og 11.

Bjørg Thorhallsdottir (44)
Kunstner, gründer og skaperen av Hjertefred. Skrevet flere bøker, selger svært mange bilder og har stort sett ca hundre prosjekter på gang. En sønn på 16.

Cecilia Vennersten (49)
Svensk sanger som slo gjennom med "Det vackraste" i 1995. Har siden da sunget over hele verden, mye i Norge også. Har to sønner på 12 og 17 år.

 

 

Kursinfo
Sted:
Oseberg kulturhus - TØNSBERG
Dato:
Fra:19.09.2019 kl.18.30 - 20.30
Kurstittel:
Bobler med Dora og Bjørg Thorhallsdottir & Cecilia Vennersten!
Kursavgift:
Medlem: 200,00
---
Kontakt:
Mai Brit Staurland Strøm
mbs@finansforbundet.no
90690365
Påmeldingsfrist er utløpt