Kurset er for medlemmer og du må være innlogget for å få meldt deg på. Du kan logge inn ved å klikke her.

Kurs i fermentering - vil du lære å lage kimchi og andre retter med fermenterte grønnsaker?

29
apr


Kom og lær om fermentering - en gammel konserveringstradisjon som lar deg oppbevare høstens grøde på en sunn måte.

 

Næringsstoffene i mat og drikke blir lettere tilgjengelig, og spennende smaker kommer frem! 

Andreas Dønåsen er kursleder. Han er fysioterapeut og kostholdsrådgiver med en holistisk tilnærming. Han henter gjerne mat rett fra naturen, og er opptatt av økologisk dyrking og permakultur. Andreas har selv hatt en helse-transformasjon, og ønsker derfor å inspirere andre til en friskere livsstil!

Fermenteringskurset er delt inn i en teoretisk og en praktisk del. Etter endt kurs, kommer du hjem med selvlagde, fermentere grønnsaker!

Ta med deg:

Skjærefjøl

Kjøkkenbolle

Kniv

Rivjern

Rotskreller

2 norgesglass m/stor åpning (ca. 0,4l).

 

Sted: Stammen Café & Bar, Kongens gate 55, 7012 Trondheim

Dato/tidspunkt: Mandag 29. april kl. 18-21

Egenandel:  150 kr  (Råvarer, kurskompendium og oppskrifter er inkludert i kursavgiften). Du vil få tilsendt faktura på epost.

Kursinfo
Sted:
Dato:
29.04.2019 kl.18.00
Kurstittel:
Kurs i fermentering - vil du lære å lage kimchi og andre retter med fermenterte grønnsaker?
Kursavgift:

Kontakt:
Hanne Alfstad Torsvik
hanne.torsvik@finansforbundet.no
48121915