Næringsstoffene i mat og drikke blir lettere tilgjengelig, og spennende smaker kommer frem!
Andreas Dønåsen er kursleder. Han er fysioterapeut og kostholdsrådgiver med en holistisk tilnærming. Han henter gjerne mat rett fra naturen, og er opptatt av økologisk dyrking og permakultur. Andreas har selv hatt en helse-transformasjon, og ønsker derfor å inspirere andre til en friskere livsstil!
Fermenteringskurset er delt inn i en teoretisk og en praktisk del. Etter endt kurs, kommer du hjem med selvlagde, fermentere grønnsaker!
Ta med deg:
Skjærefjøl
Kjøkkenbolle
Kniv
Rivjern
Rotskreller
2 norgesglass m/stor åpning (ca. 0,4l).
Sted: Stammen Café & Bar, Kongens gate 55, 7012 Trondheim
Dato/tidspunkt: Mandag 29. april kl. 18-21
Egenandel: 150 kr (Råvarer, kurskompendium og oppskrifter er inkludert i kursavgiften). Du vil få tilsendt faktura på epost.