Noen kurs er forbeholdt medlemmer i Finansforbundet. Du kan logge inn ved å klikke her.

Medlemskveld med foredrag og ølsmaking

12
sep


På stasjonen i Tønsberg blir det foredrag og ølkveld med litt småretter.

« Vi vil gjerne at du skal få et innblikk i ølets vidunderlige verden, og smake på litt av mangfoldet i det norske ølet.

Her blir det å smake på fire sorter øl og tre små retter.

Du får møte Tone Krüger fra Færder Mikrobryggeri og Jeanette Lillås fra Voss bryggeri.

Færder mikrobryggeri ble etablert i september 2013 og lanserte ølet høsten 2014. Bryggeriets lokaler ligger midt i Tønsberg sentrum og navnet er hentet fra Færder fyr, som er et viktig sjømerke ytterst i Oslofjorden. Familien Kruger, med barnepleieren Tone og legen Mathias er nøkkelpersonene bak bryggeriet. Brygghuset er et flunkende nytt 2000 liter trekarssystem, med 26 000 liter gjæringskapasitet, noe som gir muligheter båe for akademisk kontroll og kreativitet i brygge prosessen. Færder mikrobryggeri ønsker å skape øl som gir assosiasjoner til vær og vind, sol og sommer, bølger og hav. 

Voss Bryggeri ble i 2012 startet av Jon, Dag og Jeanette. De har siden starten hatt fokus på å brygge øl av høy kvalitet. De produserer 100 000 liter øl i året fordelt på 20 ulike sorter. Noen er faste og noen er sesongbaserte og noen er brygget i samarbeid med andre bryggerier. Fra høsten 2016 startet de produksjon av øl på boks. Ølet som Voss Bryggeri produserer er inspirert av moderne amerikansk og europeisk håndversøl og av gamle hjemmebryggtradisjoner. Ønsker for fremtiden er at Voss skal være kjent som øldestinasjon og ølparadis. Det er bryggeriets misjon og drifkraft.

 

 

Kursinfo
Sted:
Stasjonen - TØNSBERG
Dato:
Fra:12.09.2019 kl.18.00 - 21.00
Kurstittel:
Medlemskveld med foredrag og ølsmaking
Kursavgift:
Medlem: 150,00
---
Kontakt:
Mai Brit Staurland Strøm
mbs@finansforbundet.no
90690365