Noen kurs er forbeholdt medlemmer i Finansforbundet. Du kan logge inn ved å klikke her.

Ny dag - nye nederlag

14
jan


Hvordan unngå samarbeid på tvers av avdelinger, fag og interesser og sikre full uttelling av egne og andres dårligste egenskaper?

Bli med og hør Halvor Haukerud utfordre ettermiddagens deltakere på hva som skal til for å slå beina under samarbeid, dempe arbeidsglede, forsure arbeidsmiljø eller på andre måter sørge for å unngå utvikling og bærekraft. Med humor, litt galskap og kløkt gjør Haukerud og hans umusikalske følge sitt beste for å dra ned stemningen i bedrifter og organisasjoner.

Mer konkret er foredraget ment å bidra til en økt bevisstgjøring hos den enkelte om hvilke roller man har og tar i sitt daglige virke - som summen av fagperson, kollega og sine personlige preferanser. Rollen og relasjonene preger både kollegial adferd, samarbeid med andre- og tredjeparter etc. Et viktig spørsmål i denne sammenhengen blir da  hvordan man bruker sine beste egenskaper - og hvor god man er til å la andre bruke sine.

Foredragsholder
Halvor Haukerud er sivilingeniør, kulturprodusent, forfatter og organisasjonsrådgiver, og har særlig jobbet med rolle- og samarbeidsbevissthet i sammensatte arbeidsfellesskap.

Som gründer og dårlig leder i firmaet Motarbeider holder Haukerud årlig ca. 100 worst shops og jobber ellers med andre organisasjonsforverrende tiltak. Basert på erfaringene fra 15 år med profesjonell motarbeiding lanserte Gyldendal i år  «Med- og MOTARBEIDERBOKA. For deg som jobber eller bare er ansatt.» 

Arrangementet er et samarbeid mellom Finansforbundet, Tekna og NITO. Gratis for deg som er medlem og vi har satt av noen plasser til ledsagere som betaler kr 150,- 

Kursinfo
Sted:
Universitetet i Stavanger - Kjell Arholms hus - STAVANGER
Dato:
Fra:14.01.2020 kl.18.00 - 19.30
Kurstittel:
Ny dag - nye nederlag
Kursavgift:
Medlem: 0,00
---
Kontakt:
Mai Brit Staurland Strøm
mbs@finansforbundet.no
90690365
Påmeldingsfrist er utløpt