Kurset er for medlemmer og du må være innlogget for å få meldt deg på. Du kan logge inn ved å klikke her.

Tillitsvalgtkonferanse for avd Hordaland og avd Rogaland

25
okt


Å delta på tillitsvalgtkonferanse er en viktig del av det å være tillitsvalgt. Her finner du en arena for erfaringsutveksling på tvers av bedriftene, kompetansepåfyll, motivasjon og hyggelig samvær.

Høstens konferansen som er for alle tillitsvalgte og kontaktvalgte i avdeling Rogaland og avdeling Hordaland blir på Clarion Hotel Bergen Airport 25. – 26. oktober. Rom på hotellet bestilles til alle, og det legges opp til konferansestart kl. 11.00 og avsluttes dag 2 kl. 15.00. De faglige hovedtema for konferansen er Lønn og Fordeling, Medbestemmelse 2018 og Finansnæringen i Norge.

Etter innspill fra deltakere følger vi også opp Kompetanse som var tema på på forrige konferanse.

Lønn og fordeling De fleste aktørene i finansnæringen oppnår svært sterke finansielle resultater. Ansatte bidrar sterkt til verdiskapingen i bedriftene. Likevel viser tall at lønnsandelen synker i forhold til andelen som blir betalt i utbytte til eierne. Er dette en utvikling som bekymrer? Hvordan kan vi sikre at ansatte får sin rettferdige del av verdiskapingen? Kan og bør vi tenke helt nytt, eller skal vi bygge på det systemet vi allerede har? Både når det gjelder lønn, bonus og andre incentivordninger.

Medbestemelse 2018 Ny teknologi, nye organisasjonsformer og ønske om raskere beslutningsprosesser utfordrer vår medbestemmelse. Hva skal til for at vi sikrer gode prosesser og innflytelse i et landskap i rask endring? Er avtaleverket tilpasset, har vi riktig kompetanse og vil egentlig ledelsen «ha oss med»?

Finansnæringen i Norge Finansforbundet har lenge arbeidet for å beskrive den viktige rollen som finansnæringen har i vårt samfunn. det har skjedd en del knyttet til å øke bevisstheten og kunnskapen om finansnæringens rolle i samfunnet. Blant annet gjennom arbeidet knyttet til finansskatten. Men, fremdeles gjenstår mye «før vi er i mål». Hva kan vi gjøre lokalt?

Påmelding innen 18. september.

For dere fra avd Rogaland som kommer til Bergen med fly er det fint om dere bestiller fly så tidlig som mulig for best mulig pris.

Flybilletter skal bestilles hos HRG tlf. 47 21 49 96 58. Da faktureres forbundet direkte og du slipper å legge ut. Merk bestillingen med 240/3010.

Om du ikke skal overnatte husk å krysse av for det når du melder deg på.

 

Alle som deltar på kurs og konferanser for tillitsvalgte i regi av Finansforbundet mottar en deltakerliste med navn, bedriftstilknytning og e-post adresse til deltakerne. I etterkant av kurset sendes det ut en evaluering ved bruk av verktøyet Questback. I evalueringen fremkommer hjemmelen for undersøkelsen samt hvor lenge resultatene vil bli oppbevart.

 

Kursinfo
Sted:
Dato:
25.10.2018 kl.11.00.
26.10.2018 kl.15.00.
Kurstittel:
Tillitsvalgtkonferanse for avd Hordaland og avd Rogaland
Kursavgift:
Gratis
Kontakt:
Anne Karina Wolfe Liljegren
awl@finansforbundet.no
97180073