Kurset er for medlemmer og du må være innlogget for å få meldt deg på. Du kan logge inn ved å klikke her.

Medlemskveld med Rune Andersen sin forestilling lykkeliten

22
sep


Terningkast og rosende tilbakemeldinger. Rune Andersen har tatt barndomsminnene inn i teatersalen og rører publikum med en ærlig, rystende og humoristisk forestilling.

Bli med til Flekkefjord kultursenter Spira 22. september. Vi inviterer til litt i glasset og utlevering av billettene kl 17.30. Forestillingen er kl 18.00 - 19.30

Frist for å skaffe deg billetter er 3. september 

Det er aldri barnets skyld. Det finnes alltid et håp. Gjør valg. Rune Andersen vokste opp med en voldelig far. I TV 2-programmet Vårt lille land fortalte han og de tre søstrene om oppveksten. Som voksen ble han en folkekjær og prisbelønnet komiker. Etter at Runes historie ble offentlig kjent har det blitt viktig for ham å ta temaet med inn på scenen. Valget med å sette opp forestillingen Lykkeliten har vært Runes største utfordring som artist. Men han brenner for dem som har opplevd og opplever vold og overgrep som barn. Og nå forteller han historien med de virkemidlene han mener er viktig; ærlighet, varme og humor. Gjennom forestillingen formidler han tydelig det som ble hans erfaring: Det er aldri barnets skyld. Det fins alltid et håp. Gjør valg. 


Det lønner seg å være medlem! Du betaler kr 200,- for din billett og kr 455,- for billett til ledsager.

 

Kursinfo
Sted:
Dato:
22.09.2018 kl.17.30 - 19.30
Kurstittel:
Medlemskveld med Rune Andersen sin forestilling lykkeliten
Kursavgift:

Kontakt:
Mai Brit Staurland Strøm
mbs@finansforbundet.no
90690365