Kurset er for medlemmer og du må være innlogget for å få meldt deg på. Du kan logge inn ved å klikke her.

UTSATT. NY DATO KOMMER Slik takler du idiotene på jobben

9
mar


Et foredrag om de vanskelige kollegene av Per Henrik Stenstrøm

Sammen med Negotia inviterer vi til Norges mest medieomtalte foredrag de siste årene. Foredraget skal være i den nyoppussede aulaen på Danvik folkehøgskole. Vi har satt av noe plasser slik at du kan ta med en gjest som betaler kr 300,-. Før foredraget serveres det en kyllingsalat med hjemmelaget focacciabrød.

Den prisbelønte foredragsholderen Per Henrik Stenstrøm som har vært på turné med dette foredraget vil lære deg å håndtere de vanskelige kollegene.
Du vet de som forsurer arbeidsplassen din. De irriterende kollegene som tapper deg for krefter. Alle har minst én idiot på arbeidsplassen, men spørsmålet er om det går an å sette pris på en egoistisk surpomp? Og hvilken kollegatype er du?

Dette er et foredrag om moderne motivasjonsteori som skaper bedre miljø på jobben. Om krevende kolleger. Tidstyven, møteplageren, ordgyteren, gledesdreperen, bedreviteren og solstrålen. Om konfliktene som oppstår mellom medarbeidere. Om frustrasjonen og brysomme forskjeller på jobben.


Foredragsholderen Per Henrik Stenstrøm har ledet en rekke kreative miljøer i en bransje full av primadonnaer og bedrevitere, programledere og journalister, kunstnere og artister. Han er mangeårig og prisbelønt kursholder for Confex og andre, med bred erfaring fra konferansieroppdrag, debatt- og programledelse på møter og konferanser. Som foredragsholder er han et av de menneskene som virkelig stråler på scenen.

Det lønner seg å være medlem. Du betaler kun kr 150,- og din gjest betaler kr 300,- Vi sender deg faktura for betaling.

Kursinfo
Sted:
Danvik Folkehøgskole, Fagerlibakken 1, 3046 Drammen
Dato:
09.03.2020 kl.17:00 - 20:00
Kurstittel:
UTSATT. NY DATO KOMMER Slik takler du idiotene på jobben
Kursavgift:

Kontakt:
Mai Brit Staurland Strøm
mbs@finansforbundet.no
90690365