Kurset er for medlemmer og du må være innlogget for å få meldt deg på. Du kan logge inn ved å klikke her.

Kurs i internasjonalt arbeid

5
des


Er du tillitsvalgt i en bedrift som har virksomhet internasjonalt? Finansforbundet arrangerer i 2018 for første gang et kurs for deg!

Ta kontakt med din HTV innen 13. juni dersom du ønsker å bli påmeldt kurset.

Målgruppe for kurset er tillitsvalgte i bedrifter som har virksomhet på tvers av landegrenser.

Finansnæringen blir i økende grad en internasjonalisert næring. Dette får innvirkning på tillitsvalgtes arbeid og arbeidsform.

Målet med kurset er å gi tillitsvalgte i tverrnasjonale virksomheter kunnskap om Nordisk og internasjonalt samarbeid. Vi ønsker å belyse utfordringer i tverrnasjonale bedrifter – både avtalemessig, kulturelt og kommunikasjonsmessig.

Kurset tar opp følgende:

  • Finansforbundets internasjonale engasjement
  • En gjennomgang av EWC-avtalen
  • Kommunikasjon og kulturforskjeller på tvers av landegrenser
  • Hvordan prioritere mellom nasjonalt og internasjonalt arbeid som tillitsvalgt

Vi besøker Nordic Financial Union (NFU) og planlegger også en presentasjon fra Swedish House of Finance (Sveriges største forskningsmiljø innen finans).

I løpet at kurset benytter vi presentasjoner, forelesninger og casearbeid.

Kurset arrangeres av Finansforbundets sekretariat, men påmelding skal sendes til den hovedtillitsvalgte i den enkelte bedrift som vil oversende en prioritert liste til anne.eva.bjornstad@finansforbundet.no innen utgangen av fredag 15. juni.

Alle som deltar på kurs for tillitsvalgte i regi av Finansforbundet mottar en deltakerliste med navn, bedriftstilknytning og e-post adresse til deltakerne. I etterkant av kurset sendes det ut en evaluering ved bruk av verktøyet Questback. I evalueringen fremkommer hjemmelen for undersøkelsen samt hvor lenge resultatene vil bli oppbevart. Finansforbundet benytter HRG Nordic og Fjell og Fjordkonferanser for å håndtere henholdsvis bestilling av flybilletter og hotellopphold.

Kursinfo
Sted:
Dato:
05.12.2018 kl.11:00
07.12.2018 kl.14:00
Kurstittel:
Kurs i internasjonalt arbeid
Kursavgift:
Gratis
Kontakt:
Inger Eline Romundgard
ier@finansforbundet.no
41558295