Kurset er for medlemmer og du må være innlogget for å få meldt deg på. Du kan logge inn ved å klikke her.

Webinar - Eiendom i utlandet

20
aug


Bli med på webinarkurs når vi ikke kan møtes til fysiske medlemskvelder. Har du eiendom i utlandet eller ønsker å kjøpe.  Her vil du få gode tips og råd om bl.a. skatt og arveregler. 

Kurset starter opp kl. 17.00 og varer til kl. 18.00.


Tema:
-      Skatteplikt Norge – Spania 
-      Hvilke arveregler gjelder - planlegging 
-      Arveavgift – Spania, (og ikke helt fritak i Norge) 
-      Testament og andre utfordringer 
-      Diverse 

Foredragsholdere:

Advokat Antonio Holstad fra Advokatfirma Brækhus. Holstad er avdelingsleder for Brækhus’ avdeling for Skatt og Avgift.  Han har spisskompetanse innenfor internasjonal skatt, med særlig vekt på utenlandske selskaper og deres ansatte og virksomhet i Norge, og tilvarende norske selskapers etablering i utlandet, herunder utstasjonering av personell. Også forhold knyttet til arbeidsrett, trygd, pensjon og arveoppgjør i internasjonale forhold. 

Line Juuhl er tilknyttet familie-, arve- og barneretts avdelingen hos Brækhus. Hun har erfaring innenfor arveplanlegging og arveoppgjør. I dette arbeidet inngår utarbeidelse av samboerkontrakter, ektepakter, testamenter, fremtidsfullmakter og gjennomføring av arveskifter. Juuhl har også lang erfaring innenfor internasjonale arvesaker, og herunder har hun særlig kompetanse med gjennomføring av arveskifter og rådgivning i saker tilknyttet Norge-Spania.

Du vil få tilsendt en link til seminaret som avholdes på Teams i god tid før webinaret starter. 

I etterkant av kurset sendes det ut en evaluering ved bruk av verktøyet Questback. I evalueringen fremkommer hjemmelen for undersøkelsen samt hvor lenge resultatene vil bli oppbevart. 

Kursinfo
Sted:
Dato:
20.08.2020 kl.1700
Kurstittel:
Webinar - Eiendom i utlandet
Kursavgift:
Gratis
Kontakt:
Hanne Alfstad Torsvik
hanne.torsvik@finansforbundet.no
48121915