Kurset er for medlemmer og du må være innlogget for å få meldt deg på. Du kan logge inn ved å klikke her.

Omgitt av idioter - Foredrag av Thomas Eriksson

5
feb


Etter en lang og suksessfull turnè med utsolgte hus i hele Sverige kommer Thomas Erikson nå endelig til Norge med foredraget som blant annet er basert på innholdet i bøkene hans.  Du får nå mulighet til å kjøpe en billett til foredraget som er både innovativt og humoristisk.

 

Dato: 5. februar 2020

Sted: Scandic Scene-Store Sal, Hamar

Tidspunkt: 18.30-21.00 

Vi kan nå tilby deg en billett til dette foredraget.  Du betaler kun en egenandel på kr 100,-.  

Thomas Eriksons debutbok "Omgitt av idioter" har blitt solgt i over 800 000 eksemplarer og er oversatt til 26 forskjellige språk. VG omtaler boken som “årets boksnakkis” i 2018. Mange, mange flere har lest boken, som de senere årene også har fått en bestselgende etterfølger. Enten du er ny i faget, eller om du er en av disse leserne, er det dette helt klart en helaften du må få med deg.

Etter en lang og suksessfull turnè med utsolgte hus i hele Sverige kommer Thomas Erikson nå endelig til Norge med foredraget som blant annet er basert på innholdet i bøkene hans. For de som ikke vet hva dette betyr, henter Thomas innhold fra psykologiske studier og er spesielt fokusert på den såkalte DISA / DISC-modellen, som deler mennesker inn i fire personlighetstyper etter forskjellige farger.

Omgitt av Idioter er et innovativt og humoristisk foredrag, som samtidig byr på mye ny lærdom. Benytt muligheten til å lære hvordan du raskt og enkelt kan lese folk i omgivelsene dine og redusere mengden misforståelser. Oppdag hvordan du kan spare tid og hodepine ved å bedre forstå de du møter i hverdagen, samtidig som du utvider din egen innsikt kraftig. Og sist men ikke minst, reduserer mengden idioter rundt deg.

 

Velkommen til en forfriskende aha-opplevelse!

Kursinfo
Sted:
Vangsveien 121
Dato:
05.02.2020 kl.18.30
05.02.3020 kl.21.00
Kurstittel:
Omgitt av idioter - Foredrag av Thomas Eriksson
Kursavgift:

Kontakt:
Hanne Alfstad Torsvik
hanne.torsvik@finansforbundet.no
48121915