Kurset er for medlemmer og du må være innlogget for å få meldt deg på. Du kan logge inn ved å klikke her.

Utsatt - Eksklusiv førvisning av den nye James Bond filmen NO TIME TO DIE

2
apr


Bli med på kino, den nye James Bond filmen - No time to die venter.

Vi inviterer til Saga kino på førpremieren av den nye James Bond filmen No time to die. Den har norgespremiere 3. april. Du får nå tilbud om 2 billetter eller en om du ønsker det.

Saga kino, sal 1
Torsdag 2. april kl. 17.00  (NB! flyttet tidspunkt fra 17.30 til 17.00)

James Bond har forlatt aktiv tjeneste og nyter et rolig liv på Jamaica men gleden av et tilbaketrukket liv er kortvarig når hans gamle venn Felix Leiter fra CIA dukker opp for å be om hjelp. Oppdraget omhandler å redde en kidnappet forsker, men dette viser seg å være langt mer utfordrende enn forventet, og fører Bond på sporet av en mystisk skurk bevæpnet med farlig ny teknologi.

Du kan velge om du ønsker en billett til kr 125,- (ordinær pris kr 250,-) eller 2 billetter til kr 250,-.  Husk å krysse av ved påmelding. Du vil få tilsendt faktura på mail. Når den er betalt, sender vi deg en mail med «billett(er)». Denne må du ha med deg og vise frem ved ankomst til kinoen.  Det er unummererte plasser.

Blir du med? Vi fyller salen med medlemmer av Finansforbundet og deres gjester, det er begrenset med plasser så ikke nøl med påmeldingen. 

Kursinfo
Sted:
Saga kino
Dato:
02.04.2020 kl.17.00
Kurstittel:
Utsatt - Eksklusiv førvisning av den nye James Bond filmen NO TIME TO DIE
Kursavgift:

Kontakt:
Hanne Alfstad Torsvik
hanne.torsvik@finansforbundet.no
48121915