Kursbeskrivelse:
Vil du lære å lage kombucha, kokosyoghurt, sauerkraut, kimchi og andre retter med fermenterte grønnsaker?
Årets ferske grønnsaker er nå nyhøstet! Kom og lær om fermentering – en gammel konserveringstradisjon som lar deg oppbevare høstens grøde på en sunn måte.
Næringsstoffene i mat og drikke blir lettere tilgjengelig, og spennende smaker kommer frem!
Andreas Dønåsen er kursleder. Han er fysioterapeut og kostholdsrådgiver med en holistisk tilnærming.
Han henter gjerne mat rett fra naturen, og er opptatt av økologisk dyrking og permakultur.
Andreas har selv hatt en helse-transformasjon, og ønsker derfor å inspirere andre til en friskere livsstil!
Fermenteringskurset er delt inn i en teoretisk og en praktisk del. Etter endt kurs, kommer du hjem med selvlagde, fermentere grønnsaker!
Ta med deg:
Skjærefjøl
Kjøkkenbolle
Kniv
Rivjern
Rotskreller
2 norgesglass m/stor åpning (ca. 0,4l).
Sted:
Trondheim Befalsforening/ Parkgården
Vår Frue Gate 4
7013 Trondheim
Dato/tidspunkt:
Tirsdag 15. oktober kl. 18-21
Påmeldingsfrist: 8 oktober 2019
Egenandel:
100 kr
Råvarer, kurskompendium og oppskrifter er inkludert i kursavgiften.
Innbetalt egenandel refunderes ikke.