Kurset er for medlemmer og du må være innlogget for å få meldt deg på. Du kan logge inn ved å klikke her.

LES MISÉRABLES

15
okt


Studie- og aktivitetsutvalget i Finansforbundet Oslo Akershus har den glede av å invitere våre medlemmer til en plass i salen når den verdenskjente musikalen LES MISÉRABLES nå settes opp i Norge!

Basert på Victor Hugo sin roman med samme navn, tar Les Misérables oss med inn i 1800-tallets Frankrike der en gryende revolusjon skaper bakteppet for en uforglemmelig historie om selvoppofrelse, kjærlighet og lidenskap. Med sin gripende historie og kjente og kjære sanger som "I Dreamed A Dream", "On My Own", "Bring Him Home", og "One Day More» har Les Misérables blitt en av de mest avholdte musikalene i teaterhistorien, og engasjerer fremdeles både publikum og kritikere verden over.

Musikalen fremføres på norsk.

Vi er så heldig å ha fått sikret oss billetter, i beste prisklasse og beste plassering, til ekstraforestillingen 15. Oktober kl. 1500, her er det førstemann til mølla! Billettene fås til under halv pris, inkludert forhåndsbetalt garderobeavgift som er innbakt i egenandelen. 

 

DATO:   Søndag 15. Oktober 2017

TID:        1500 - ca. 1800 (inkludert pause)

STED:    Folketeatret, Storgt. 21-23 0184 OSLO (Folketeaterpassasjen/Operapassasjen)

 

EGENANDEL:  Kr 450,-.  (Ordinær billettpris kr 835 + garderobeavgift  kr 30,-). Du vil få tilsendt faktura på epost, bindende påmelding.  Billettene vil bli delt ut før forestillingen starter.   

 

Kursinfo
Sted:
Dato:
15.10.2017 kl.15.00
Kurstittel:
LES MISÉRABLES
Kursavgift:

Kontakt: