Avlyst - Arveloven - hva er nytt?

12
mar


Må jeg skrive nytt testamente? Senior advokat Line Juuhl og advokat Lisa Eian i Brækhus gir deg de viktigste endringene vist med praktiske eksempler.

Dato  12. mars 2020 

Tidspunkt. kl. 17.00-19.00 (lettere servering fra kl. 16.30)

Sted: Finansforbundet, Dronning Eufemiasgt. 16, Bjørvika

 

Du betaler en egenandel på kun kr 200,-.  Påmeldingen er bindende og du vil få tilsendt faktura på mail.

 

Line Juuhl er tilknyttet familie-, arve- og barneretts avdelingen hos Brækhus. Hun har erfaring innenfor arveplanlegging og arveoppgjør. I dette arbeidet inngår utarbeidelse av samboerkontrakter, ektepakter, testamenter, fremtidsfullmakter og gjennomføring av arveskifter. Juuhl har også lang erfaring innenfor internasjonale arvesaker, og herunder har hun særlig kompetanse med gjennomføring av arveskifter og rådgivning i saker tilknyttet Norge-Spania.

Lisa Eian er tilknyttet avdelingen for familie- og arverett og avdelingen for arbeidsliv. Hun har erfaring innenfor en rekke privatrettslige fagområder, herunder med skifteoppgjør mellom ektefeller og samboeroppgjør, arveplanlegging, generasjonsskifter og arveoppgjør.

Brækhus er et av de få større advokatfirmaer som har valgt arverett som et av sine satsningsområder. Arveretten er i utvikling. Den byr på utfordringer som følge av sammensatte familiemønstre og store formuer i inn- og utland.  Behovet for arveplanlegging med individuelt tilpassede løsninger fremfor arvelovens ordning er økende.  Arveoppgjørene involverer ofte store verdier.

Kursinfo
Sted:
Dato:
12.03.2020 kl.17.00
Kurstittel:
Avlyst - Arveloven - hva er nytt?
Kursavgift:

Kontakt:
Hanne Alfstad Torsvik
hanne.torsvik@finansforbundet.no
48121915