Kurset er for medlemmer og du må være innlogget for å få meldt deg på. Du kan logge inn ved å klikke her.

Anne Lindmo sitt foredrag "Mot til å lykkes"

3
okt


Benytt muligheten til å få med deg Anne Lindmo sitt foredrag MOT TIL Å LYKKES! Vi inviterer igjen til felles YS- medlemsmøte i auditoriet i Elise Ottesen-Jensens hus på Universitetet i Stavanger.

Det er ekstra hyggelig at vi har fått YS- leder Jorunn Berland til å ha en innledning på kvelden før Anne Lindmo sitt foredrag.


Anne Lindmo
er en av NRKs store programleder-profiler og landets ubestridte talkshowdronning. Nå deler hun sine erfaringer i et forrykende foredrag om suksess, hardt arbeid, verdivalg, lagånd og viktigheten av balanse mellom fokus og slurv.

Gi deg selv et pusterom i hverdagen og bli med!

Foredraget tar utgangspunkt i Lindmos egen historie. I en alder av 40 år tok hun en stor og risikabel avgjørelse. Hun hadde en trygg jobb som programleder, men kjente på et ønske om å realisere et større potensiale og drømte om å lage sitt eget talkshow i beste sendetid på NRK. Lindmo tok sjansen, sa opp jobben sin og startet arbeidet med å nå sitt livs store mål. Etter lang og møysommelig kamp ble programmet en realitet. Nå er Lindmo blitt en av NRKs store og stabile suksesser med et fast og kjærlig grep om lørdagsseerne.

 

Frist for påmelding er 26.september


UNDER PROGRAM (over bildet) finner du kart over UiS og vei til Elise Ottesen-Jensens hus

Kursinfo
Sted:
Dato:
03.10.2017 kl.18.30 - 20.00
Kurstittel:
Anne Lindmo sitt foredrag "Mot til å lykkes"
Kursavgift:
Gratis
Kontakt:
Mai Brit Staurland Strøm
mbs@finansforbundet.no
90690365