Kurset er for medlemmer og du må være innlogget for å få meldt deg på. Du kan logge inn ved å klikke her.

Kom i skikkelig julestemning på «JULESHOW 2019»

12
des


Etter å ha solgt ut billettene over hele Norge, legger Øivind Blunck, Elisabeth «Bettan» Andreassen, Reidun Sæther og Trond Nagell-Dahl ut på ny juleturné. Alle som var så heldige å få med seg fjorårets fyrverkeri av et juleshow vet hva som venter: Fire store stemmer, flott orkester og en sal fylt av herlig julestemning. En kveld med latter, glede, tårer og gåsehud!

Fra det lokale medlemsfondet subsidierer vi din billett som du betaler kr 300,- for. Ta gjerne med din ledsager som betaler kr 600,-  og vi inviterer alle til et glass drikke sammen med utlevering av billettene. Vi kommer tilbake med mer informasjon om sted hvor en skal møtes.  Faktura for betaling sendes deg. Begrenset med billetter så vi har fortløpende påmellling. Det lønner seg å være medlem! 

Denne fantastiske kvartetten har satt sammen en helt ny forestilling, og det er bare å glede seg – i år kommer julens høydepunkt allerede FØR julekvelden.

Elisabeth ”Bettan” Andreassen
Alle i Norge vet hvem ”Bettan” er bare ved å bruke kallenavnet. Født i Sverige, med norske foreldre, gjorde hun først karriere hos søta bror. Men Chips, duoen Bettan hadde sammen med Kikki Danielsson, ble også populære her hjemme. Og da hun ble med i Bobbysocks og vant hele Melodi Grand Prix i 1985 skrev hun seg for evig inn i norsk populærhistorie. Siden har hun latt det swinge både på egenhånd, med Hanne Krogh i Bobbysocks og i samspill med andre artister på begge sider av grensen. I tillegg til å ha en stemme som klinger som en svensk midtsommer, spiller ”Bettan” en rekke instrumenter. Dessuten er hun veldig morsom og ser helt smashing ut. Men det visste dere, jo…

Øivind Blunck
Det er nå over 40 år siden Blunck marsjerte inn i de norske hjem som den ene halvdelen av duoen ”Klabb og Babb”. Velsignet med en store stemme og et eventyrlig komisk talent har han vært en av våre aller største entertainere siden. Enten det er som den evige tenåringen ”Reidar”, harrytassen ”Fridtjof” eller bare som seg selv, Øivind Blunck har alltid et helt spesielt godt tak på publikum, enten de sitter i salen eller foran TV-skjermen. Han har vært politimann i ”Olsenbanden”, krovert i ”Les Misérables” og assyriolog i ”Den spanske flue” – for å nevne noe. Det sies at Blunck er født til å stå på scenen, men vi er ikke helt sikre på det. Vi tror heller de bygde scenen for at han skulle ha noe å stå på.

Reidun Sæther
Åh, jeg vet en Sæther! Slo igjennom med et brak da hun ble nummer to i «Stjernekamp» på NRK i 2014, men hadde allerede da en lang og suksessfull karriere bak seg. Deltakelse i "Grand Prix" og roller i musikaler som «Cats", "Trollmannen fra Oz", «Jungelboken" og "Les Miserables", pluss medvirkning i store TV-show og gjesterolle i "Hotel Cæsar". I etterkant av gjennombruddet i «Stjernekamp" reiste hun på en bejublet turné sammen med Øivind Blunck, og senere har hun opptrådt i en rekke konstellasjoner og også stått fjellstøtt på egne bein.

Trond Nagell-Dahl
Har vært pianist i "Beat for Beat» helt siden pianoet ble oppfunnet. Skal visstnok ha et liv utenfor TV-studioet også, og da spiller han med en rekke artister i ulike sammenhenger. Som for eksempel Hellbillies, DDE, Viggo Sandvik, Inger Lise Rypdal og Rune Rudberg.

 

Kursinfo
Sted:
Dato:
12.12.2019 kl.kl 18.00 - 20.30
Kurstittel:
Kom i skikkelig julestemning på «JULESHOW 2019»
Kursavgift:

Kontakt:
Mai Brit Staurland Strøm
mbs@finansforbundet.no
90690365