Kurset består av en demonstrasjon fra kokkene på Kulinarisk Akademi. Deretter vil det bli en kjøkkenseanse på 1-1,5 time før det hele avsluttes med å spise det tillagede sushimåltidet.
Etter kurset vil du ha lært:
- Beste måten å tilberede sushi-ris på
- Hva som er viktig å tenke på når man lager sushi
- Hva de forskjellige typene sushi heter
- Hvilke råvarer man kan bruke
- Teknikker for å få til den beste sushien
Deltakerne vil også få utdelt Kulinarisk Akademis kokebok; Sushi på Norsk, som er en rettesnor for dem som ønsker å lage sushi hjemme, samt et forkle til å ta med hjem!
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken, under kurset!
DATO: 14. september 2017
TID: kl. 17.00-20.00
STED: Kulinarisk Akademi, Mathallen (2.etasje)
Vulkan 5, 0178 Oslo
EGENANDEL: 500,- (ordinær kurspris er 1445,- pr. person). Du vil få tilsendt faktura på mail.
Dette er et populært kurs og det er mange påmeldinger. Er ikke faktura betalt innen betalingsfrist, vil din påmelding bli annullert og tilbud om plass gitt til en på venteliste.